Debriyaj Merkeziymiş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aoguz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aoguz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar benim araç sabahları vitese geçmekte zorlanıyo hatta geçmiyordu. bende stop halindeyken 1. vitese takıp sonra çalıştırıyor 500 metre falan öle gittikten sonra zar zor 2 ye atıyodum.. ustaya sordum şanzıman yağı değişecek dedi değiştirdi o sırada debriyajın hava yaptığını farketti baktı etti bişiler yaptı ama eskisinden farkı yok şimdi yine geçmiyo sabahları. usta geldi baktı debriyaj merkezi hidrolik kaçırıyo dedi. siz ne dersiniz bu konuda ? başka ustalara da gitmeli miyim ? birde burada parçalar çok pahalı, bu parçayı ben ne kadara temin edebilirim yardımlarınız için teşekkürler

o arıza bazen vıtes kolunun altından bıle halledılıyor bakmak lazım kucuk bıseyde olabılır

aksaraydamısın

Şanzumanın içindeki merkez veya debriyaj pedalının arkasındaki merkezdendir arızanız...

alt merkez fiyatı 170 ytl işçilik yag 280 ytlyi bulur şubat ayında ben bu fiyata

yaptırmıştım. eger kalkışlarda titreme yapıyorsa kesin merkez kaçırıyordur.

Evet usta da öle diyor ama 150 200 tutar dedi gerçekten tutarmı o kadar ?

sanzumanla motor bırlesım yerınden yagı kacırır merkez ıcınden yagı kacırıyordur bılya degısmesı gerek yag eksılıncede debrıyaj hava yapar tam ayırmaz yagı koyup hava alsan duzelır. bı ıhtımal merkeze baglantı yerındekı o rıngten yag kacırır ve hava yaparsa aynı durum söz konusu olur onun ıcın bı o rıng ıcın sanzuöman ındırmeyın(ben cok sahıt oldum) ıyıbı ustaya göster

sanzumanla motor bırlesım yerınden yagı kacırır merkez ıcınden yagı kacırıyordur bılya degısmesı gerek yag eksılıncede debrıyaj hava yapar tam ayırmaz yagı koyup hava alsan duzelır. bı ıhtımal merkeze baglantı yerındekı o rıngten yag kacırır ve hava yaparsa aynı durum söz konusu olur onun ıcın bı o rıng ıcın sanzuöman ındırmeyın(ben cok sahıt oldum) ıyıbı ustaya göster

Anladım. Peki ben 2 ay önce komple motor yaptırdım bu ustaya ve debriyaj baskı balata setini de değiştirttim o esnada. 1800 ytl ye maloldu. şimdi bu hata o ustanın mı yada şöle sölim motoru sıfır yapılmış ve temiz dikkatli kullanılmış bir araba 2 ay içinde bu hatayı verir mi ? deli oldum bişi söleyin gidip o ustayı devireyim insanlar helal emeklerine haram katmaya çalışıyo ısrarla.

Evet usta da öle diyor ama 150 200 tutar dedi gerçekten tutarmı o kadar ?

valla bildiğim kadarı ile aksrayda 1 tane opel servisi var konyalı bir abiydi bende tamir için uğramıştım oraya valla konuşmasından temiz birine benziyor oraya gidebilirsin

Anladım. Peki ben 2 ay önce komple motor yaptırdım bu ustaya ve debriyaj baskı balata setini de değiştirttim o esnada. 1800 ytl ye maloldu. şimdi bu hata o ustanın mı yada şöle sölim motoru sıfır yapılmış ve temiz dikkatli kullanılmış bir araba 2 ay içinde bu hatayı verir mi ? deli oldum bişi söleyin gidip o ustayı devireyim insanlar helal emeklerine haram katmaya çalışıyo ısrarla.
sorun bılyadansa ustaya suc bulmamak lazım baskı balata 180 ytl bılyası 190 ytl degıstırmeye gerek duymamıstır fıyat yukselmesın dıye sımdıde bılya arıza vermıs hıdrolık kacırıyor suc ustada degıl şöyle degıl o adam onca ısı yaptıda 3 cıvatayı sökup bılyayı yenı koymadımı ıstese yapardı ama fıyat yukselmesın dıye yapmadı sımdıde bılya bozuldu. belkı bılyayıda yenı degıstırmıstır basımıza geldı yenı bılyada arıza yapıyor garantılı zaten ben ıscılık parasını dahı bılya sırketıne ödettırıyorum

Geri