Debriyaj sertliği

Eğer rulmansa bilemidiler demektir, değişimden önce hem sertlik hemde kalkışlarda debriyajı bırakırken çat diye ses vardı, o ses azda olsa var hala

Genelde ustalarin yaklaşimi sizinki gibi oluyor, rulmani kontrol ettim sorun yok diyorlar. Benim prensibim ise, debryaj seti değisirken rulmanin durumu ne olursa olsun degisirim. Eğer kontrol amaçli balatalar sokulecekse rulmanida yenileyin.

Ok gittiğimde ustaya söyler onuda değiştiririm

Değişen parçalar baskı balata üst debriyaj seti ön fren balata rot başları, nette baktım debriyaj teli veya halatı deniyo bide çatal varmış olmassa hepsini rulman dahil değiştir melerini isterim

Sizin araç da debriyaj teli olmaz. Debriyaj hidrolikdir. En fazla hidrolik yağı tamamlanması lazım.

Anladım teşekkürler telefonla bildirdim tekrar götürecem debriyaj yumşayıncaya kadar ne gerekiyosa yaptıracam, uymayan parça veya yan sanayi parça takılmışsa ondan olabilirmi sertlik metal yaprakların olduğu parça üstünden çıkanla bire bir aynı değildi

Aynı olmak zorunda aracın şase no ya göre parcacidan parçayı temin etseydiniz.Veya çıkan parçayı götürüp alsaydınız. islem tekrarlanır ise debriyaj bilyesi (rulmani) degistirin.Ayrıca kendi aracımın kini degistr dim 3 ay oldu aman aman yumuşaklık olmadı çok yumuşak beklentiniz olmasın.

Değiştiren yer aynı zamanda parçada satıyor 1hafta önceden ruhsata baktı tamam dedi var dedi tamam çok yumşak olmasın ama bu esksindende sert oldu ayağım ağrıyor arabadan inince, deşim nedeni zaten sertlikti arabayı uzun süre kullanacağım için değişim iyi oldu sorun yok ama biraz yumşasa iyi olcak eşim hiç kullanmadı

Rulman,hidrolik yağ değişimi baskıbalata değişimi hepsi doğru düzgün takılırsa bütün olarak yumaşama olur.rulman bozuk ise sertlik gitmez diğer parçalar orjinal yeni takılsa bile. takım olarak değiştirilmeli

Sony E6603 cihazımdan gönderildi

Hidrolik yağına ilave yaptılar değişmedi rulmanda değişmedi, rulman değişimi maliyetlimi

Geri