debriyajda boşluk..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bysmail
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: debriyajda boşluk..

evet aynen öyle oldu:)

bysmail link' Alıntı:
fivb.jpg

sonunda yaptırdım.200 tl ye maloldu.100 lira torna + 100 işçilik.
hahahah şimdi farkettim resimde bir şey eksik :D direksiyooonn yok :D herşeyi sokulen çok araba gördüm ama direksiyonu sokulen ilk kez gördüm :D

Debriyaj pedalim benim de saga sola hafif sallaniyor 1,5-2 cm falan. Garanti bu ay bitiyor. Ikinci bakimi serviste yaptirmak istemiyordum ama bu debeiyaj konusundan dolayi gitsem mi bilemedim. Debriyaj islevini yerine getiriyor ama artar mi bu sallanma? Hafif sallananlarin artti mi merak ettim? Tesekkurler.

kursatihtilali link' Alıntı:
Debriyaj pedalim benim de saga sola hafif sallaniyor 1,5-2 cm falan. Garanti bu ay bitiyor. Ikinci bakimi serviste yaptirmak istemiyordum ama bu debeiyaj konusundan dolayi gitsem mi bilemedim. Debriyaj islevini yerine getiriyor ama artar mi bu sallanma? Hafif sallananlarin artti mi merak ettim? Tesekkurler.
Bence garanti varken biran önce servise gidin.
Muhtemelen pedali degistirirler.

kursatihtilali link' Alıntı:

Gidin servise debriyajı garantiden yapsınlar. Bakımı yetkili serviste yaptırmak zorunda değilsiniz.

chiv link' Alıntı:
Gidin servise debriyajı garantiden yapsınlar. Bakımı yetkili serviste yaptırmak zorunda değilsiniz.
BÜLENT link' Alıntı:
Bence garanti varken biran önce servise gidin.
Muhtemelen pedali degistirirler.
Eyvallah. En kisa zamanda gidetim.

merhabalar aynı sorunla bende karşılaştım debriyaj pedalı 1 cm sağa sola oynama yapıyor istanbulda nerede yaptırabilirim.

Ynt:

Ayni sorunu bende yasadim debriyaji garantiden yaptiriyorsunuz sorun olmuyor

Bir pedal bukadar uğraştırıyormu ya direksiyon felan sökülmüş  :-\

arkadaşlar konuyu okuduktan sonra pedalları elle kontrol ettim debriyajı salladığımda sağa ve sola 1 er cm sallandığını gaz ve fren pedalında bu durumun olmadığını fark ettim. Bu bir sorun mudur servise başvurup sonuç alan var mı?

Geri