- Konuyu Başlatan
Ynt: debriyajda boşluk..
evet aynen öyle oldu
evet aynen öyle oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hahahah şimdi farkettim resimde bir şey eksik direksiyooonn yok herşeyi sokulen çok araba gördüm ama direksiyonu sokulen ilk kez gördümbysmail link' Alıntı:
sonunda yaptırdım.200 tl ye maloldu.100 lira torna + 100 işçilik.
Bence garanti varken biran önce servise gidin.kursatihtilali link' Alıntı:Debriyaj pedalim benim de saga sola hafif sallaniyor 1,5-2 cm falan. Garanti bu ay bitiyor. Ikinci bakimi serviste yaptirmak istemiyordum ama bu debeiyaj konusundan dolayi gitsem mi bilemedim. Debriyaj islevini yerine getiriyor ama artar mi bu sallanma? Hafif sallananlarin artti mi merak ettim? Tesekkurler.
kursatihtilali link' Alıntı:Debriyaj pedalim benim de saga sola hafif sallaniyor 1,5-2 cm falan. Garanti bu ay bitiyor. Ikinci bakimi serviste yaptirmak istemiyordum ama bu debeiyaj konusundan dolayi gitsem mi bilemedim. Debriyaj islevini yerine getiriyor ama artar mi bu sallanma? Hafif sallananlarin artti mi merak ettim? Tesekkurler.
chiv link' Alıntı:Gidin servise debriyajı garantiden yapsınlar. Bakımı yetkili serviste yaptırmak zorunda değilsiniz.
Eyvallah. En kisa zamanda gidetim.BÜLENT link' Alıntı:Bence garanti varken biran önce servise gidin.
Muhtemelen pedali degistirirler.