debriyaj'dan gelen ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ftsncr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ftsncr

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar 2000 model 1.2 opel corsa aracım var. 1 haftadır debriyaja bastıgımda tuhaf bir ses geliyor. sanki sürtünme sesisi gibi. debriyaja az bassamda cok bassamda ses geliyo. önceleri pek üstelemedim ama imdi baya bi kafaya taktım. acaba sizce ne olabilir. fikri olan ya da basına aynı sey gelen var mı? şimdiden tesekkurler...

arkadaslar 2000 model 1.2 opel corsa aracım var. 1 haftadır debriyaja bastıgımda tuhaf bir ses geliyor. sanki sürtünme sesisi gibi. debriyaja az bassamda cok bassamda ses geliyo. önceleri pek üstelemedim ama imdi baya bi kafaya taktım. acaba sizce ne olabilir. fikri olan ya da basına aynı sey gelen var mı? şimdiden tesekkurler...

Geçmiş olsun balatan bitmiş. Genede ustana danış.
:good:

walla bilmiyorum yarın götürecem bi. nekadar masraf cıkar ki var mı bir fikrin? tesekkurler

Ben birzamanlar öyle bir ses yaşadım ve sorun neymiş biliyomusun debriyaj bitmiş baskıya inmişti genede senin sorun farklı olabilir unutmaki arabayı görmeden bilmeden yorum yapıyoruz ustan göstermende fayda var.

Ben birzamanlar öyle bir ses yaşadım ve sorun neymiş biliyomusun debriyaj bitmiş baskıya inmişti genede senin sorun farklı olabilir unutmaki arabayı görmeden bilmeden yorum yapıyoruz ustan göstermende fayda var.

tesekkurler yardımın için yarın götürecem bakalım ne diyecekler. sonucları söylerim tekrar tesekkurler

arabayı tamirciye götürdüm. bilyelerde sorun var degişmesi gerek dedi. 150 ytl masraf cıkartır dedi tamirci. fiyat nasıl sizce. ögleden sonra servise cıkartacam bide.

Geri