Debriyajın yukarıdan kavraması...

ayanservet@gmail.com

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slmlar...
2011 model opel meriva 1.3 cdti aracımı yeni satın aldım.
fakat eski aracım clio 4 e göre debriyaj daha ortadan kavramakta. eskı alışkanlıklarımla hareket edince de özellikle yokuşlarda ve bazen trafikte 1. viteste aracım stop etmekteyim. diger vites gecişlerinde sorun yok. debriyajın yukarıdan kavradıgı aklıma gelip dikkatli hareket edincede sorun yok.

bir ayar yapılmalı mı, problem var mıdır.. ya da buna alışmalı mıyım...

slmlar...
2011 model opel meriva 1.3 cdti aracımı yeni satın aldım.
fakat eski aracım clio 4 e göre debriyaj daha ortadan kavramakta. eskı alışkanlıklarımla hareket edince de özellikle yokuşlarda ve bazen trafikte 1. viteste aracım stop etmekteyim. diger vites gecişlerinde sorun yok. debriyajın yukarıdan kavradıgı aklıma gelip dikkatli hareket edincede sorun yok.

bir ayar yapılmalı mı, problem var mıdır.. ya da buna alışmalı mıyım...

ayarı yok diye biliyorum. o şekilde kullanın alışırsınız yakın zamanda zaten. boşa masraf edip paranızı çöpe atmayın. debriyaj hidrolik olduğu için yapılabilecek bir şey yok...

Sorun yok.debriyajın yukardan kavraması bana göre daha ergonomik.alışırsınız

E6653 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alışıcaz ozaman. cevaplarınız için teşekkürler.

balata bitmeye yakın yukardan kavrar değişirseniz düzelir

arkadaşlar.. özel servise gittim... araç bakımlarını yaptırdım.. durumu anlattım aracı test ettiler.. araç gayet normalmiş. alıştık artık araçta stop etmşiyor zaten :)

Ailede bir de Renault Kango araç var, Renault'ların kavraması Opel'e göre daha aşağılarda oluyor. Alışana kadar biraz zorlanacaksınız.

Geri