DeDe Corsa :)

Oğlum şu pro fotolara bitiyorum bende istiyorum :)

Yaz ' a geldiğinde ayarlar , 2 Black - 1 White çalışması yaparız :)

sıyahında asaletı bı baska :) eskısı gelıo aklıma gordukce :) kombınasyon olcukca sade ve alımlı kardesım :) ıc trımlerde pıano black oldumu tadından yenmez kazasız belasız ınsallah :)

sıyahında asaletı bı baska :) eskısı gelıo aklıma gordukce :) kombınasyon olcukca sade ve alımlı kardesım :) ıc trımlerde pıano black oldumu tadından yenmez kazasız belasız ınsallah :)

Teşekkür ederim Abicim :) . Hep birlikde inş.

DeDe ' yi , son değişiklikler ile kadraja alma zamanı gelmiş ve geçiyodu :) Uzun zaman sonra , nihayet pro. çekimler için gerekli vakti bugün bulabildik :) . Son değişiklikleri ile DeDe , huzurlarınızda :) ;

Uploaded with ImageShack.us

Cıllop :) Nazar degmesin Murat abi :)

Cıllop :) Nazar degmesin Murat abi :)

Teşekkür ederim Kardeşim , Allah razı olsun . Bugün senide davet edecektim ama ne yazık ki bana geri dönüşün epey geç oldu :) . Bi daha ki sefere , 2XBlack D tema ' lı bi çalışma yapalım Kardeşim :)

Teşekkür ederim Kardeşim , Allah razı olsun . Bugün senide davet edecektim ama ne yazık ki bana geri dönüşün epey geç oldu :) . Bi daha ki sefere , 2XBlack D tema ' lı bi çalışma yapalım Kardeşim :)

Abı benı arasana sen yavv :D

Bugun bombostum valla :/

Tamam abı 2XBlack D bana uyar , hatta sevınırım :)

Yer ve zaman belırtmen yeterlı :bir::bir:

çok güzel olmuş valla imrendim... :)

Abı benı arasana sen yavv :D

Bugun bombostum valla :/

Tamam abı 2XBlack D bana uyar , hatta sevınırım :)

Yer ve zaman belırtmen yeterlı :bir::bir:

Arasak , cevap mı alabiliyoruz Oğlum ? :D Yer olarak , senin mekanda çekeriz artık sana bi kıyak olarak :)

Geri