DeDe Corsa :)

nqkr.jpg

17-19 ağustos oradayım :) Orada olan herkesle görüşmek isterim.
burda iki kişi varız forumdan :) inşallah burda olur memlekete gitmessem kesin görüşelim...özel değilse gelme sebebin nedir :)?

burda iki kişi varız forumdan :) inşallah burda olur memlekete gitmessem kesin görüşelim...özel değilse gelme sebebin nedir :)?

Önceleri iş ile ilgili gelirdim, şimdi keyfi geliyorum arkadaşlarım var. 2 gün orada kalıp deniz kıyısında bir yere geçeceğim.

Kicker ön kapı Hop. ' lerimiz ve Opel motor sport turkey sticker ' larımız , 25k km. ' lere yaklaştığımız şu günlerde DeDe ' de yerlerini aldılar :)

Gelelim son halimizi foto ' lamaya dedik ve bugün yola koyulduk :) Gerek son değişikliklerimizin tamamlanması ve gerekse de kış bakımının bitmesi bize bu yolu gösterdi :)

Yapılanlar Listesi ;

Sonax Detaylı Temizlik ve Bakım işlemlerimiz tamamlandı ,
Evo Lip Gövde Rengine boyandı ,
Color Stripes Donanım uygulaması ,
Jant ' ların , Porselen Beyaz Renk yapılması ,
Kaliperlerin Sarı Renge boyanması ,
Color Stripes Donanım Style Difüzör Kaplaması

Yapılacaklar Listesi ;

Olcay Kardeşimin ellerinden öper , Torpido Işıklandırma İşlemi :)

Uploaded with ImageShack.us

Hele şükür diyordum foruma ne zaman koyacak. Çekimlerde gerçekten güzel olmuş kardeşim. Nazarlardan korusun... kazasız belasız... Olcay zaten bir yakın olsa neler yaptırcam neler :)

BU arada bu uygulama sonrasında şeritlerin ruhsata işletilmesi ile ilgili bir sıkıntı oldu mu?

DeDe 'de büyük gelişmeler var maşallah :) yakında benim araçtada olacak aynıları

Kazasız belasız

DeDe çok yakışıklı oldu masallah :) şeritler ayna kaplaması jantlar difüzör motorsport stickleri simdi tam bir uyum içerisinde..

Geri