Ynt: Değişime, Gelişime Devam...
güle güle kullanın iki arabada süper olmuş
güle güle kullanın iki arabada süper olmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
MuratS link' Alıntı:Pardon siz gündüz farı diye diye benimde aklımda kalmış Kısa far dicektim
Teşekkür ederizlabz link' Alıntı:güle güle kullanın iki arabada süper olmuş
Stop karartmada stop lambaları tamamen söküldü filmler incesinden içe doğru katlandı böylelikle dışardan oluşabilecek hava su toz girmeleri önlenmiş oldu kabarcık oluşmasıda engellendi bir bakıma içe katlanınca... dıştan stop a göre kesince ömrü daha kısa oluyor yıpranıyor kalkıyor film kenarları ama içe katlanınca çok daha uzun gidecektir diye düşünüyorumfirstemperor link' Alıntı:stop karartmayı nasıl yaptınız? benimkiler filmle çok koyu oldu ?
adRe J link' Alıntı:Stop karartmada stop lambaları tamamen söküldü filmler incesinden içe doğru katlandı böylelikle dışardan oluşabilecek hava su toz girmeleri önlenmiş oldu kabarcık oluşmasıda engellendi bir bakıma içe katlanınca... dıştan stop a göre kesince ömrü daha kısa oluyor yıpranıyor kalkıyor film kenarları ama içe katlanınca çok daha uzun gidecektir diye düşünüyorum
labz link' Alıntı:güle güle kullanın iki arabada süper olmuş
MuratS link' Alıntı:Bu adamlar işini layıkıyla yapıyor Mustafa kardeşimiz sağolsun.. Çoğu aracıma bende karartma yapmıştım hiçbiri far söküp yapmamıştı..
mucahitduran link' Alıntı:Dün sen de gelirsin diye tahmin ettik, mutlu olduk ama MuratS yine satışlarda...