denize sıfır aracı hangi sahile çekebilirim

tüh :( acaba o tepe sizin bahsettiğiniz kapatılan bölgede mi savaş bey ? Bütün ankarayı çok net gördüğümü hatırlıyorum sadece

Çiftlik bölgesinde Ankara'yı tepeden gören başka yerler de mevcut. İkizçam'dan ekmek arası köfte veya kokereç ile ayran aldıktan sonra yüksek bir yerden Ankara'yı seyretmenin zevkine doyum olmaz.

aşıklar tepesini ben keçiörende biliyorum çifliğin ordadamı varmış :)

Keçiören'deki sonradan açılma, asıl aşıklar tepesine (en az 25-30 sene kadar evvel) Gazi orduevi nizamiyesinin karşısında bulunan bir yoldan girilirdi, yolun bitimi devlet mezarlığının önüne çıkardı, o bölgeler artık vatandaşa kapalı :(.

Çiftlik bölgesinde Ankara'yı tepeden gören başka yerler de mevcut. İkizçam'dan ekmek arası köfte veya kokereç ile ayran aldıktan sonra yüksek bir yerden Ankara'yı seyretmenin zevkine doyum olmaz.

Keçiören'deki sonradan açılma, asıl aşıklar tepesine (en az 25-30 sene kadar evvel) Gazi orduevi nizamiyesinin karşısında bulunan bir yoldan girilirdi, yolun bitimi devlet mezarlığının önüne çıkardı, o bölgeler artık vatandaşa kapalı :(.

O zaman "ANKARA TEPELERİ" diye konu açayım bi ara :) sizin gibi ankarayı iyi bilenlerden bilgi almak farz oldu :)

savaş abi kuzenim bu pazar akşam dönüyor oyüzden sözünü tutmadın diye bir ömür çekerim çenesini:(

Yener aşağı yukarı hergün bir iki tane bu tür başlık görüp düzeltiyorum, konu önemlidir diye girip bakıyorum ama neredeyse acil olanına hiç denk gelmedim diyebilirim. Kuzenden bu kadar çok korkma :).

Yener aşağı yukarı hergün bir iki tane bu tür başlık görüp düzeltiyorum, konu önemlidir diye girip bakıyorum ama neredeyse acil olanına hiç denk gelmedim diyebilirim. Kuzenden bu kadar çok korkma :).

Korkmak değilde abi iki senede üç senede bir geliyolar şimdi söz verdik sözümüzüde tutmazsak hep ayıp etmiş oluruz bana yakışmaz hemde bi söz verdin sözünüde tutmadın dese cevap veremem o yüzden

Geri