aşıklar tepesini ben keçiörende biliyorum çifliğin ordadamı varmış
kardeşim biliyosan bi tarif et bana ben sadece bana söyleneni söyledim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herşey iyi güzel de bu konunun neresi acil onu anlayamadım.
Konu açmadan evvel üst başlıklara dikkat edelim http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=75737
tüh acaba o tepe sizin bahsettiğiniz kapatılan bölgede mi savaş bey ? Bütün ankarayı çok net gördüğümü hatırlıyorum sadece
Çiftlik bölgesinde Ankara'yı tepeden gören başka yerler de mevcut. İkizçam'dan ekmek arası köfte veya kokereç ile ayran aldıktan sonra yüksek bir yerden Ankara'yı seyretmenin zevkine doyum olmaz.
Keçiören'deki sonradan açılma, asıl aşıklar tepesine (en az 25-30 sene kadar evvel) Gazi orduevi nizamiyesinin karşısında bulunan bir yoldan girilirdi, yolun bitimi devlet mezarlığının önüne çıkardı, o bölgeler artık vatandaşa kapalı .
savaş abi kuzenim bu pazar akşam dönüyor oyüzden sözünü tutmadın diye bir ömür çekerim çenesini
Yener aşağı yukarı hergün bir iki tane bu tür başlık görüp düzeltiyorum, konu önemlidir diye girip bakıyorum ama neredeyse acil olanına hiç denk gelmedim diyebilirim. Kuzenden bu kadar çok korkma .