Depoları fulleyin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmet28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ahmet28

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar otuz mart günü oyu vermeden önce depoları fulleyin yüzde yirmibese varan zamlardan bahsediliyor

Biraz geç kalınmadı mı? Zamlardan kurtulmak için depoları fullemek günü kurtarmaktır. Bu acımasız akaryakıt zamlarından kurtulmak biz seçmenlerin elinde. Bizler, yönetenleri 30 Mart'ta ikaz edersek eminim onlar da "vatandaş artık bizden memnun değil" demeye başlarlar ;)

%25 gelirse 1,287 tl yapar birden olmaz öyle bir zam ;) ama ay ay geçirirler :D

Bence sandığa gitmeden önce hafızaları fulleyin!

cidden yeter artık,tepkimizi göstermeyi bilmiyoruz

hala daha yönetimden memnun olanlar varken hayali seçmenler çıkarken hepimiz muhalefete oyda versek yine bir parti kazanır çok değil birkaç hafta önce motosiklerler için ötv kaldırılsın yerel yönetimlere yolların standartının yükseltilip çim yerine asvalt sulamalar bırakılsın diye her yerde yazdık kaç kişi dilekçe gönderdi bilmiyorum

:( bu millet akıllanmaaaz adam gözümün önünde çalsa yinede oy veririm diyenler olduktan sonra benim hiç umudum kalmadı malesef :mad:

Benzin, doğalgaz, dizel, LPG, asgari ücret zamları, emekli maaş zamları, çalışan zamları, su zamları daha bir çok sayamadığım zamların hesabını sandıkta soracağım...

Hani hepsi birden diyorlar ya sormaz isem namerttim diye... bende bunların hesabını sormaz isem bende adam değilim... bir oyumla hesap soracağım.... hemde sonuna kadar...

Hadi Bir Daha... Bir Daha... hadi bakalım...

Herkes yaptıklarının bedelini ödeyecek... 30 Mart seçim zamanı değil bana göre hesap sorma zamanı.........

Farketmez ben her türlü 50 liralık alıyorum diyen bir koyun(!) zihniyeti olduğu sürece herşey müstahak ... :mad:

Eskişehirde dediii gibi BUGUNE KADAR ÇOCUKLARIMA HELAL LOKMA
YEDİRMEDİM. allah adama doğruyu söyletyi ama unuttuğu Akp
Oy verenlerin ZEKA DÜZEYİ. Freud nedemiş DİL SÜRÇMESİ YOKTUR
BİLİNÇALTINDAKİ GERÇEKLERİN BASKIN GELİP DİLE VURMASI VARDIR
adam ne güzel demiş

Geri