- Konuyu Başlatan
Tek iğne ile dikiliyor.yani iki iğneyle sadece çapraz dikiyoruz öylemi?
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek iğne ile dikiliyor.yani iki iğneyle sadece çapraz dikiyoruz öylemi?
Güzel çalışma olmuş beğendim. Güle güle kullanın.
teşekkür ederim. onuda bi deniyeceğim ama elimdeki deriden el freni ve vites körüğü yaparken direksiyon kılıfı yapacağımı düşünmeden kestiğimden boy olarak kurtarmıyor.eline sağlık hakan bugüne kadar amatör yapılan çalışmaların en düzgünü diyebilirim.korna butonlarının kenarında kalan kısım ortadaki korna butonunun altına girse daha da orjinal ve süper duracak gibi.yeni yapılacak işlemi merakla bekliyorum.
elinize sağlık çok güzel olmuş. bende bundan önceki aracıma ve şimdiki aracıma hazır aldım kendim diktim çok güzel çok kullanışlı oluyor. emeğinize sağlık
nasıl durur diye sorarken ilk resimlerdeki deriden ve benim işçiliğimle demek istiyorum. resimdeki zaten profosyonel bir iş. ilk resimlerdeki çalışma bu şekilde dört parça olursa (kol uzantıları kapatılarak) nasıl durur.
birde bu direksiyondaki kapak sadece vidaları sökünce çıkıyormu acaba.hiç deneyen var mı? airbag direksiyon kapağında mı yoksa kapak vidaları sökünce airbag olmadan çıkıyor mu?