deri direksiyon kılıfı - dikmeli sarmal tip

ürün elime bugün geçti ve işe koyuldum ama çapraz dikiş çok zor arkadaşlar. bide dükkana mı bakacağım, deriyimi dikeceğim şaşırdım kaldım :) yavaş yavaş ancak çeyreğini dikebildim. resimleri yavaş yavaş ekliyorum. yarın diğer resimlerde gelecek :D

Ekli dosyalar

• DSCN1795.webp
    DSCN1795.webp
    23.7 KB · Görüntüleme: 107
  • DSCN1796.webp
    DSCN1796.webp
    28 KB · Görüntüleme: 97
bugün direksiyonu bitirdim. son resimlerini ekliyorum

Ekli dosyalar

• DSCN1807.webp
    DSCN1807.webp
    25 KB · Görüntüleme: 101
  • DSCN1806.webp
    DSCN1806.webp
    25 KB · Görüntüleme: 105
  • 1 004.webp
    1 004.webp
    15.7 KB · Görüntüleme: 107
emeğe saygı duymak lazım da yanlış anlamazsan hoş görünmüyor bence, ben geçmeli tip olanından kullanıyorum o bile daha güzel görünüyo fotoğrafını koyacağım

Bence bu kadarına bu sonuç. Çok güzel olmuş, sonuçta arkadaş bu işin ehli değil. Normalde kolları kapatmadığı için eğreti durur bu kılıflar ama astrada çok da belli deil... Güle güle kullanın.

teşekkürler..
inanın daha önce hiç dikiş yapmadım. bu ilk dikiş yapışımdı, ve çapraz dikişin bu kadar zor olduğunu hiç düşünmemiştim. ama alışınca zevkli oluyor ve tamamen bitince gözüme güzel göründü. kesinlikle kılıfta oynama kayma yok, çünki çok sıkı diktim. ağzı ağzına geldi derinin uçları.
maliyetine gelince 12 tl kargoyla beraber kılıf. 2.50 tl kırmızı ip. (13 mt civarı kırmızı ip kullandım)

derisini yeniletmez olaydım :( direksiyonu söküp takarken mili içine kaçırmış biraz sürtüyor şimdi direksiyon altındaki plastiğe :( 2. kez kaplarken baştan sawma yapmış dikişler asimetrik :mad:

teşekkürler..
inanın daha önce hiç dikiş yapmadım. bu ilk dikiş yapışımdı, ve çapraz dikişin bu kadar zor olduğunu hiç düşünmemiştim. ama alışınca zevkli oluyor ve tamamen bitince gözüme güzel göründü. kesinlikle kılıfta oynama kayma yok, çünki çok sıkı diktim. ağzı ağzına geldi derinin uçları.
maliyetine gelince 12 tl kargoyla beraber kılıf. 2.50 tl kırmızı ip. (13 mt civarı kırmızı ip kullandım)

elinize sağlık güzel iş çıkarmışsınız güzel olmuş..

teşekkürler

çok güzel ama kırmızı sırıtmış tabi zevk meselesi eline sağlık

Geri