Desi konuşan alarm...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ISMMZM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
burda 270 iskontolu arabanın kendi anahtarınada takılıbiliyormus kumandamı iyi yoksa anahtara taktırmakmı?

anahtara hiç bir işlem yapılmıyor, alarmın frekansı senin anahtarına göre ayarlanıyor kendi uzaktan kumandasınla (Bu işlemi kendim bile yapabiliyorum). sana ikitanede uzaktan kumanda veriyorlar çünkü paketin içinden çıkıyor.

gerçekten güzel bir alarm tktırdığın zamn bir kere böyle takdıracaksın aslında.

sanayide böyle konuşan bi mor calibra vardı zar zar ötüyodu d:

Güle,güle kullan.
Normalleri 130 ytl sizingi buna göre değerlendirilirse uygun.;)

alarmı devreye sokmak istemezsenizde kapı kilidinden kapatmanız yeterli.

Güle güle kullanın... Ben alarmsız kilitleme yapmak istediğimizde yapmamız gerekeni net olarak anlayamadım.Uzaktan kumandayla değil anahtarı kapıya takıp kilitleme mi yapıyoruz?(Eğer öyleyse benim için negetif bir özellik)

Kumandadan (yada orjinal anahtarımızdan) alarmı devre dışı bırakabiliyorsak bende taktırmayı düşünüyorum...Bu soruyu sorma sebebim işyerinde aracım fazlasıyla güvende zırt pırt çalan alarmlar bizi rahatsız ettiği için bu özellik benim için şart...

Güle güle kullanın... Ben alarmsız kilitleme yapmak istediğimizde yapmamız gerekeni net olarak anlayamadım.Uzaktan kumandayla değil anahtarı kapıya takıp kilitleme mi yapıyoruz?(Eğer öyleyse benim için negetif bir özellik)

Kumandadan (yada orjinal anahtarımızdan) alarmı devre dışı bırakabiliyorsak bende taktırmayı düşünüyorum...Bu soruyu sorma sebebim işyerinde aracım fazlasıyla güvende zırt pırt çalan alarmlar bizi rahatsız ettiği için bu özellik benim için şart...

evet alarsız kilitlemek için kapı klidinden kapatmak gerekiyor, ancak açarken kilitten açmanıza gerekyok uzaktan açılıyor. şunuda belirteyim bu çok esnek bir sistem aşağı yukarı istediğiniz bütün versiyonlar uygulanıyor şöyleki; isterseniz aracınızda ikinci kilit sistemi varsa ilk kilitte devreye girmez, ikincide devreye girer. siz sadece montajı yapan ustaya ne istediğinizi söyleyin yeter iyi bir usta istediğiniz şekli yapar.

Geri