taktırdığım servisin telefonu vardı şimdi aradım sordum montaj dahil liste fiyatı 250 ytl. dedi ancak iskonto yapıyoruz dedi bilgin olsun
burda 270 iskontolu arabanın kendi anahtarınada takılıbiliyormus kumandamı iyi yoksa anahtara taktırmakmı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
taktırdığım servisin telefonu vardı şimdi aradım sordum montaj dahil liste fiyatı 250 ytl. dedi ancak iskonto yapıyoruz dedi bilgin olsun
burda 270 iskontolu arabanın kendi anahtarınada takılıbiliyormus kumandamı iyi yoksa anahtara taktırmakmı?
çok iyiymiş ya yaptırdığın yerin tel no sunu verirmisin
alarmı devreye sokmak istemezsenizde kapı kilidinden kapatmanız yeterli.
Güle güle kullanın... Ben alarmsız kilitleme yapmak istediğimizde yapmamız gerekeni net olarak anlayamadım.Uzaktan kumandayla değil anahtarı kapıya takıp kilitleme mi yapıyoruz?(Eğer öyleyse benim için negetif bir özellik)
Kumandadan (yada orjinal anahtarımızdan) alarmı devre dışı bırakabiliyorsak bende taktırmayı düşünüyorum...Bu soruyu sorma sebebim işyerinde aracım fazlasıyla güvende zırt pırt çalan alarmlar bizi rahatsız ettiği için bu özellik benim için şart...