Design Edition Sonunda

Arkadaşlar iyi dilekleriniz ve güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.
Sizlere daha iyileri olsun İnşallah OPC'lere,GTS'lere binesiniz....

maşallah hayırlı olsun çok güzel araba
bende desing'e geçmeyi planlıyorum (lacivert içimi kararttı)

kazasız belasız ıyı gunlerde bının araba tadından yenmıyor hele bır de 38 olunca

Yav ben vectra lara iyiden isinmaya başladim heleki gts lere.çocukda oldukdan sonra astra küçük gelmeye başladi...

buyur burdan yak.:D bu arada desing edition hayirli olsun,konuyu saptirmayim.:D

%21%21rPtpLQ%21m0%7E$%28KGrHqEH-EUEsKPCMJGoBLGFejnefw%7E%7E_27.JPG

Son düzenleme:
çok güzel maşallah ben astra hastasıyım fakat vectraların bu kasaları çok yakışıklı ve heybetli astradan sonra vectra düşünebilirim ama çok yaktıgını söylüyolar.

Bende Astra G'den vectra C'ye geçtim. Aslında Çocuktan sonra Astra küçük geliyo diyen arkadaşla aynı fikirdeyim. Uzun yolculuğa çıktığınızda bir çocuğun eşyaları en az 3 yetişkininki kadar yer kaplıyo.
çok güzel maşallah ben astra hastasıyım fakat vectraların bu kasaları çok yakışıklı ve heybetli astradan sonra vectra düşünebilirim ama çok yaktıgını söylüyolar.

Kulanıma göre değişir ama Şehir içi LPG'de 198-200 tl/km uzun yolda 110-120 sabit hızla yaklaşık 170-175 tl/km LPG:1,87tl/lt

Güle güle kullanın aynı araç bendede vardı ve çok memnundum. aracına yay takarsan duruşu daha bi bambaşka olur. Örnek benim eski aracım

IMG_0951ff-1.jpg

IMG_0957.jpg

Allah güle güle binmek nasip etsin. Bende de vectra 2006 var, resmen aşığım :D Allah cümlemizi kazadan beladan korusun.

Geri