Detaylı Temizlik ve Detaylı Modifiye !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Chatin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi bi dolu uygulama yapılıyor yağmura karşı.. yağmur yağsın o problem değil ama 20 km bile yol yapsa jantlar, kaliperler, süspansiyonlar alt kısım pislenecek malum.. yanarım da buna yanarım :)

Çetin saol bizi bilgilendirdiğin için..
yalnız ben bu çalışmayı yapan ve yaptıran arkadaşların akli dengelerinden şüpheliyim..:) arabama değer veririm ii bakarım ama bu kadarıda hastalık yaww :)
ferrarim olsa bile böyle detaylı temizlik yaptırmam. :)

Son düzenleme:
Vay be ancak bu kadar olur ama helal olsun.

Çetin saol bizi bilgilendirdiğin için..
yalnız ben bu çalışmayı yapan ve yaptıran arkadaşların akli dengelerinden şüpheliyim..:) arabama değer veririm ii bakarım ama bu kadarıda hastalık yaww :)
ferrarim olsa bile böyle detaylı temizlik yaptırmam. :)

rica ederim..

ama o konuda haklısın .. yazılarda benim obsesyonum diyor adam. yani takıntılı cidden. e bu takıntısından para kazanıyor işte. ben cidden her fotoya baktıkça yok artık falan dedim ama cidden adam takıntısının derecesini koymuş ortaya. o kapakları yapmak vay efendim o hava filtresinin üst kapağını değişmek falan..

manifolda monte ettiği yazıya ışık dağından gelen parlaklıkla birlikte parlamalılar falan diye birşey yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam sanırım incilden bir ayettir. yani adam dindar da olabilir o saçındaki balyaja falan bakmayın :) ama işte sanırım tek bir ayet okumuş ve hayatına o ayetle yön vermiş olma ihtimali yüksek :)

Yuh artık diycem ama ayıp olur diye demiyorum. Ne desem boş bunların üstüne..

ya bu fotolara bakarken aklıma bizim benzin istasyonlarında yapılan yıkamalar gelmişti :D

ya ne siteymiş be 10 saatte açıldı 10 saattede baktım 2 saatte ohaa dedim geri kalan 2 saattede acaba diye düşündüm!.. :D çeto pek gereksiz adamlarmış be ama üstatlar belli işlerinde!. birde tabi imkan meselesi!..

bu kadar temizliğin üstüne kapalı garajdan çıkarmam arabayı :)

Yoruldum bakarken ama adam ciddi aşmış olayı yani :D harika paylaşım.ben böle birieşeyi arayıp bulamam valla teşekkür ederim :)

mükemmel paylaşım çok tşkler ilk okumaya başladım resimlere bakıyorum aynen şunu dedim bende arabayı temizlediğimi sanıyormuşum sonra okumaya devam ettikçe ve resimlere baktıkça dedim oha tmm yani adamlar harbici aşmış tekrar çok tşkler

Geri