devir göstergesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xenonx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xenonx

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
dün arabam boşta çalışırken gaza sonuna kadar bastım bu arada astra 1.3cdtı 6 bin devir biliyosunuz 5bin devire kadar geliyo sonuna kadar basmama ragmen 6 bin devire çıkmıyo bundan önce 206 vardı bende benzinli o 7bin devirdi ve sonuna kadar geliyodu acaba dizeller mi böyle yoksa benim arabada mı sorun var?cahillikten soruyorum valla:D

redline kaç devirde ise o devirde kesmesi lazımdır kendisi... 5000rpm'de redline geliyorsa orda keser.

elektrik kesme gibi bişey oluyodur sanırım bende tam bilmiyorum ama ne diye boştayken arabayı zorluyorsun onu anlamadım?

devir kesici devreye giriodur

kutluhan83' Alıntı:
elektrik kesme gibi bişey oluyodur sanırım bende tam bilmiyorum ama ne diye boştayken arabayı zorluyorsun onu anlamadım?
valla bencede :) ctdi yla ne alıp veremedigin var :):)

devir kesiciye giriyordur 206 da iptal edilmiştiryada yoktur ondan 7000 devire kdarn cıkmıstır

boştayken gaza basılı tutmamanızı tavsıye ederım helekı motor soguksa!! mercedes hıc bastırmıyor 4500 de eksıyor ama hareket halınde basabılıyorsun

cevaplarınız için teşekkür ederim sadece denemek için basmıştım gaza araba soguk da degildi hatta sonra yolda giderkende 1 ve ikinci viteste zorladım acaba gene 5bin de dururmu diye gene 6bini görmedi bende bi sorn var diye düşünmüştüm

sorun sende değil, seninki çok bile çevirmiş, dizel motorlar zaten 5000 den fazla çevirmez hatta 5000 i bile zor çevirirler.:good: normal araçlarda durum böyle ama audi r10 tarzı bi araçda durum farklı tabi:D

Geri