araban gsi olduğuna göre f18+ dediği f18cr çıkaması lazım senden...f18 + kullanıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
araban gsi olduğuna göre f18+ dediği f18cr çıkaması lazım senden...f18 + kullanıyorum
benim şanzuman çok kısa geliyor 1.8 motor hiç zorlanmıyor peki f18 wr çok uzun bunuda benim araca taksam kullanım zevki azalacak bekle dur uzayacak diye peki bunun ortası yokmu zevkli ve ekonomik...sizce opelde hangi şanzuman tavsiyeniz bizim gibi araçlarda 125 -150 hp aralığındavectra b 2.0larda kullanılır... cdx ve gt olanların dışındakilerde...
f18wr ile f20nin ortasında mesela f23 vardır... oranları ikisinin ortasındadır... ama bence arabanızdaki şanzuman çok güzel... benim arabam sizinkinden çok daha güçlü olmasına rağmen bende f20 kullanıyorum ve kullanması çok daha zevk veriyor...benim şanzuman çok kısa geliyor 1.8 motor hiç zorlanmıyor peki f18 wr çok uzun bunuda benim araca taksam kullanım zevki azalacak bekle dur uzayacak diye peki bunun ortası yokmu zevkli ve ekonomik...sizce opelde hangi şanzuman tavsiyeniz bizim gibi araçlarda 125 -150 hp aralığında
sanki aracımın şanzumanı f17 cr gibi duruyor.yani f17 wr uygularsak 3000 devirde 5. vitesde hız 120 km/h oluyor tam istediğim gibi.
can bey sizce nasıl bir uygulama olur şanzuman buysa f 17wr hangi araçlarda kullanılıyor.
f15in oranlarını buldum ibrahim "maden" foruma koymuş bir aralar... f15in oranları sizin yazdığınızdan farklı duruyor...
astra bertone coupelerin 1.8lerinden f17 çıktığını biliyorum ama wr mi cr mi bilmiyorum onu araştırmamız lazım... siz kendi şanzuman oranlarınıza nerden baktınız katalogdan mı buldunuz?