Nisan 2020 de 10km lik yoldan ve biraz yokuş çıktıktan sonra kontağı kapatmadan kısa süreliğine araçtan ayrıldım, hava çok sıcak değildi, uzun yol da yapmamıştım ama radyatör fanının sesli bir şekilde çalıştığını gördüm. Hareket edip bir kaç km gidince arıza lambası yandı. Biraz bekleyip 5 km uzaklıktaki oto sanayisine gittim, kaputu açıp baktıklarında termostat arızası olabileceğini söylediler sonra genleşme kabında antifriz eksildiğini görünce 1,5 lt şişede (1 lt kadar) ilave ettiler. Kontrole devam edip devirdaim pompasından kaçağı gördüler. Bir kaç gün soğukken takip etmemi eksilen antifrizi şişede kalanla tamamlamamı ve en kısa sürede pompanın değiştirilmesi gerektiğini söylediler. Yan sanayi pompa 250 tl orjinali serviste 1000 tl idi internette opelcenter.com dan 440tl ye, metal contasını da 40tl ye aldım ustam da 200tl takma parası aldı 3lt de total kırmızı antifrize 70 ödeyerek dertten kurtuldum değişimden sonra ilk iki gün sabahları sonra da haftada bir kaçak (damlama), genleşme kabında eksilme varmı diye kontrol ettim. Bir sorun çıkmadı 2 aydır.