6 Nis 2010 #1 M muratcantona Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 31 Ağu 2007 Mesajlar 72 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 35 Siteyi ziyaret et
6 Nis 2010 #2 deniz_serdar Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Mar 2009 Mesajlar 2,531 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 Siteyi ziyaret et forumdaki en güzel 4 kapılı haş maaşallah
6 Nis 2010 #3 efeeryurt Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 31 Ocak 2008 Mesajlar 2,389 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 Siteyi ziyaret et maşallah çok güzel, bu Angel farları görünce kafam çok karışıyor... Orjinal mercekli far mı yoksa Angel far mı alsam diye... Allah kaza bela vermesin..
maşallah çok güzel, bu Angel farları görünce kafam çok karışıyor... Orjinal mercekli far mı yoksa Angel far mı alsam diye... Allah kaza bela vermesin..
6 Nis 2010 #4 şevko Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 20 Ağu 2008 Mesajlar 281 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et çok temiz olmuş kazasız belasız
6 Nis 2010 #5 DarkMagic Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Şub 2010 Mesajlar 3,625 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Kazasız belasız kullansın..
6 Nis 2010 #6 bugraGT Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Kas 2006 Mesajlar 3,755 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et sanki golf ten öncede bi aracı pert etmişti geçmş olsun muratcan bu aracın boya koruma işlemlerini senmi yaptın
sanki golf ten öncede bi aracı pert etmişti geçmş olsun muratcan bu aracın boya koruma işlemlerini senmi yaptın
6 Nis 2010 #7 iceboy Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Ocak 2007 Mesajlar 2,397 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Mustafa güzel olmuş ama eleştiri kabul edersen bu stoplar h kasaya yakışmıyo bence. Bu arada 2 hafta önce Talaş Günü'ne geldinmi
Mustafa güzel olmuş ama eleştiri kabul edersen bu stoplar h kasaya yakışmıyo bence. Bu arada 2 hafta önce Talaş Günü'ne geldinmi
6 Nis 2010 Konuyu Başlatan #8 M muratcantona Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 31 Ağu 2007 Mesajlar 72 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 35 Siteyi ziyaret et Cappy' Alıntı: dewilking abinin golf'ü vardı pert olmuştu dimi? doğru hatırladım Genişletmek için tıkla ... evet o
Cappy' Alıntı: dewilking abinin golf'ü vardı pert olmuştu dimi? doğru hatırladım Genişletmek için tıkla ... evet o
6 Nis 2010 #9 W wolverine Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Nis 2009 Mesajlar 663 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Maşallah çok güzel olmuş..kazasız belasız pertsiz günlerde kullan inş...
6 Nis 2010 Konuyu Başlatan #10 M muratcantona Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 31 Ağu 2007 Mesajlar 72 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 35 Siteyi ziyaret et bugraGT' Alıntı: sanki golf ten öncede bi aracı pert etmişti geçmş olsun muratcan bu aracın boya koruma işlemlerini senmi yaptın Genişletmek için tıkla ... ahahahah yok ellemedım deneyaracım bu ılk polısaj makınesının bunun kaputunda denedım ehuheuheu
bugraGT' Alıntı: sanki golf ten öncede bi aracı pert etmişti geçmş olsun muratcan bu aracın boya koruma işlemlerini senmi yaptın Genişletmek için tıkla ... ahahahah yok ellemedım deneyaracım bu ılk polısaj makınesının bunun kaputunda denedım ehuheuheu