Diamondvision

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ELEGANCE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
torsion' Alıntı:
ankarada nerede alabılırız (crystalvision)

www.otopol.com
cok dısıplınlı calsıyorlar orada ıstedıgın ampulu bulabılırsın.ıkı gunde elıne gecer:good:

şimdi kısaları diamond vision alsam uzunlar orjinal kalsa olurmu.

bide benim corsa b nin farın içine bi uzun bi kısa bide parkların ampülleri nasıl sığıyor yahu...

arkadaslar isteyen varsa TEXON 8000 K(buz beyazı)larımı satabılırım.ben dıamondvısıon aldım ondan.daha toplam 3 saat acık kalmamıstır kutusunda ve faturasıyla gonderebılırım daha alalı 1 ay olmadı.ısteyen arkadaslar maıl atabılır

Corsa_N' Alıntı:
şimdi kısaları diamond vision alsam uzunlar orjinal kalsa olurmu.

bide benim corsa b nin farın içine bi uzun bi kısa bide parkların ampülleri nasıl sığıyor yahu...

kısalar diamondvision uzunlar orjinal bende de... Yani ben memnunum tabi beyaz olsa daha güzel durur uzunlarda ama çok çirkin gelmiyor şu an. Yanlız kısaları yakınca parklarda yandığı için onlar sarı o bozuyor beyaz yapmak lazım parklarıda... Birde benim projektördemi kayma oldu acaba nedendir bilinmez orjinal ampüllerle ışığı sağa daha çok dağıtırken bu sola daha çok dağıtıyor yolun sağ tarafı biraz karanlık kaldı.

imagoodman' Alıntı:
arkadaslar isteyen varsa TEXON 8000 K(buz beyazı)larımı satabılırım.ben dıamondvısıon aldım ondan.daha toplam 3 saat acık kalmamıstır kutusunda ve faturasıyla gonderebılırım daha alalı 1 ay olmadı.ısteyen arkadaslar maıl atabılır
hocam bana soruyodun alırsan resmini koydiye şimdide ben sana sorayım nasıl oldu diamond visionlar biresim ekleyebilirmisin

rica ederim. diamondvisionların değerleri benim orjinal ampüllerle aynıydı direk eskilerin yerine taktım arıza da vermedi.

coleman' Alıntı:
hocam bana soruyodun alırsan resmini koydiye şimdide ben sana sorayım nasıl oldu diamond visionlar biresim ekleyebilirmisin
tamam kardesım
en kısa zamanda resımlerı koyacagım;)

Geri