Ynt: Diesel box tuning (Opel ve Chevrolet için)
Hem güçlü hem ekonomik bir dizel demek sürücü rüyası demek, ama ne olursa olsun iyi bir benzinli motorun keyfini veremiyorlar zaten bu yüzden turbo benzinli araç aldım, bu konuda muhtemelen şuanki en iyi üretim Nissan-Renault ortaklığıyla üretilip Qashqai ye henüz adapte edilen 1.6 132Hp lik dizeldir.
[/quote]
Oo her 1.6 hem 132 bg hemde dizel. Uu beybi. (
[/quote]
Benim dizel Focus um da 133Hp idi
Ama bu yeni motor hem sessiz hem >5000devir çevirebiliyor hem de benzinli motor gibi geniş bir devir bandında güç üretiyor; öyle patlamayla gelip kısa süre sonra biten bir çekiş vermiyor yani.
GNSpower link' Alıntı:[quote author=Tolga KARACA link=topic=2848.msg61183#msg61183 date=1322334711]
[quote author=GNSpower link=topic=2848.msg61176#msg61176 date=1322333910]
Bu şekilde dizellerinde performansı arttırılabilirse ekonomik olmasının ötesine de geçip çok daha iddialı hale gelirler, süper olur.
Hem güçlü hem ekonomik bir dizel demek sürücü rüyası demek, ama ne olursa olsun iyi bir benzinli motorun keyfini veremiyorlar zaten bu yüzden turbo benzinli araç aldım, bu konuda muhtemelen şuanki en iyi üretim Nissan-Renault ortaklığıyla üretilip Qashqai ye henüz adapte edilen 1.6 132Hp lik dizeldir.
[/quote]
Oo her 1.6 hem 132 bg hemde dizel. Uu beybi. (
[/quote]
Benim dizel Focus um da 133Hp idi
Ama bu yeni motor hem sessiz hem >5000devir çevirebiliyor hem de benzinli motor gibi geniş bir devir bandında güç üretiyor; öyle patlamayla gelip kısa süre sonra biten bir çekiş vermiyor yani.