dikkat baba parası değildir banka kredisi :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan by_nikon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı olsun, gunduz farları boyamı ampul mu yoksa boyasız orjinal cam mi turuncu ?

hey maşallah

hayırlı olsun, gunduz farları boyamı ampul mu yoksa boyasız orjinal cam mi turuncu ?

aınen kardesım ampul var cıf duylu ya onlar gıttım dırek ampul aldım oldu sana amerikan park hıc ugrasmaya degmez al ampullerı bak keyfıne hem tesısatın bozulmuo :)

Blow off a hic girmeyin derim. Tecrube ile sabittir.

Sent from my iPad using Tapatalk

biz piyasayı malımız mulkumuz ıle yapmıyoruz karakterımız ıle yapıyoruz herturlude piyasamız var

ben senin "piyasa"na demedim ki onu, arabanın "piyasa"sına dedim :) yani corsayla "piyasa" zor. seni bilemem :rakir:

aınen kardesım ampul var cıf duylu ya onlar gıttım dırek ampul aldım oldu sana amerikan park hıc ugrasmaya degmez al ampullerı bak keyfıne hem tesısatın bozulmuo :)

biliyorum fakat ogrenmek istedigim sonradan boyanmıs ampuller var bunlar dökulme yapabiliyor zamanla sizde ki boyalı mı yoksa boyasız orjinal turuncu park ampulumu bunu merak ettim siz nerden aldınız acaba, ben önceden beyaz led kullanıyordum simdi turuncu halojen park a donmek istedim fakat boyasız orjinal cam turuncu olan ampul yok hiç bir yerde

Geri