Dikkat ! Otoyol Polisleri İş Başında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Capt.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya o değil de başbakan tayyip bile olsa onun o koruma araçlarını kullanmak isterdim :D adamlar şehir içinde 100ün altına inmiyolar yaaa

o son kasa mondeolarla deli gibi gidiyolar içim gidiyooo :D
Evet bu olaya bende şahidim ve hayranım :)

Alamancılar yurda girdiğinde 6 cezadan sonra ehliyetlerini kaptırıyorlar,geçen gün birisini gördüm daha yurda yeni giriş yaptım trabzona varamadan ehliyetime el koydular diyordu.Garibim ülkemize bir anda alışamamış......

Alamancılar yurda girdiğinde 6 cezadan sonra ehliyetlerini kaptırıyorlar,geçen gün birisini gördüm daha yurda yeni giriş yaptım trabzona varamadan ehliyetime el koydular diyordu.Garibim ülkemize bir anda alışamamış......

bide yabancı plakalı diye onlara ceza kesmek için polisler daha cok uğraşıyolar :)

Otaban polisinin araçlarının 250 yapmasına gerek yok ki. Otoban polisi diyince çoğumuzun aklına "Kobra Takibi" geliyor. Bizim ülkede amaç radar kurup ceza kesmek, sonuçta otoban polisi 50 ile gitse de 150 ile gitse de seni radara alıp ceza yazabilir. Sonuçta seni kovalayacak hali yok, ceza da adresine postalanır.

Abuk subuk trafik kuralı koyacaklarına bence önce yolları düzenlesinler. Yol hataları yüzünden kaza yapan herkese aşırı hızdan kontrolü kaybetti yakıştırması yapılıyor.

Madem bu kadar teknoloji geldi, kuralların peşine düşüldü vs o zaman kuralar da yenilensin. Çevre yolunda 50km, otobanda 120km hız sınırı olmaz. Olursa amaç kazayı önlemek vs değil milletin sırtından para kazanmak olur. Ha sen yap çevre yoluında hız ınırını 80-90km, otobanda 140km, %10 toleransı da gösterme. Kimse bu uygulamay ses çıkarmaz. Ama sen hem sınırı 50 yapıcan, hem de rsmi araçlara, otobüslere toplu taşıma araçlarına ceza kesmicen olmaz öyle şey.

Bu millet bu radarlardan ve şekilcilikle konmuş kurallardan kaçmanın bir yolunu hep bulur

doğrudur tam hatırlamıyorum zaten

Bizim radarlarda zaten bir acayiplik var. Nedense hep sade vatandaşları yakalamaya proğranmışlar.

güzel bir uygulama olmuş,internetten ceza yeyip yemediğimizi hangi siteden kontrol ediyoruz.bende merak ettim şimdi.

Geri