Direksiyonu ellemek istemessen kılıf modelini uygularız.
Abi kılıfta en uyuz olduğum şey aynı annelerimizin desenini beğenip onca para verdikten sonra eve getirip üzerini örttüğü kanepe gibi olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Direksiyonu ellemek istemessen kılıf modelini uygularız.
Abi kılıfta en uyuz olduğum şey aynı annelerimizin desenini beğenip onca para verdikten sonra eve getirip üzerini örttüğü kanepe gibi olur
Saygılarımla.tasmaniandevil' Alıntı:Valla bugünkü yaptıklarım beni de cesaretlendirdi. Aslında şu minderi alana kadar nasıl olur nasıl yaparız diye düşünüyordum, ki ben bu işi 2 yıl öncesinden düşünüp araştırmıştım. Fakat talihsiz olaylar nedeni ile vazgeçmiştim. senin başlığın sayesinde tekrar aklıma girdi.
Ben minderi almadan önce ne kadar ısıtabileceği konusunda şüpheliydim, çünkü 12V güzel ısıtsa veya bu rezistanslar ucuz olsa heralde birileri çoktan yapardı diye düşüncem vardı. Minderi alınca baktım ki çok güzel ısıtıyor, hem minder 5V ile (USB) çalışıyor ve 25 TL, bunun maliyeti 10TL vs olcak ki bu adamlar para kazansın, işte o zaman yapılabilir, hemde ucuza dedim. Zaten minderi alır almaz da seninle paylaştım. dünkü mesajından sonra da bugün öylesine işten izin alıp dolaştım, bir dükkan sahibine ne yapmak istediğimizi, nasıl bir malzeme düşündüğümüzü anlatınca hemen battaniye rezistansı işinizi görür dedi ve alabileceğimiz dükkanı tarif etti. Gittiğimde adam 5TL diyince iyiymiş, metresi 5TL ise 3-5 metre alırım dedim, ama adam hop 27 Metre 5TL diye koca rezistansı önüme koyunca o anki sevinci görecektin. Sevinçten adaptör almayı unutmuşum. Eve gelip direk 220 ye bağladım. direncini akımını ölçtüm. Sonra el süpürgesinin adaptörünü buldum, 24V hemen hesaplayıp kestim, 2.90, iyi de ısındı. 12V içinde 1.40. Yarında bunu dener, kılıf işini vs halledersem tamamdır.
Evet arkadaşlar, bugün projeyi bitirdim. Şu anda aktif çalışır ısıtmalı direksiyon kılıfımız var.