ewt malesef war,aslında sanıyorum delinmiş ve aldıım kişi üzerini bantlamış.bu arada pazar günü kapalı oldunuz için malesef gelemicem ,nasıl yapılacağını bilirsem sanıyorum kendim yapabilirimCorsa B de düme varmı ki..Yırtılıyomu ki ..?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ewt malesef war,aslında sanıyorum delinmiş ve aldıım kişi üzerini bantlamış.bu arada pazar günü kapalı oldunuz için malesef gelemicem ,nasıl yapılacağını bilirsem sanıyorum kendim yapabilirimCorsa B de düme varmı ki..Yırtılıyomu ki ..?
Arkadaşlar gidin parçacından 5-10 milyona alın ben ikisinide değiştirdim.
Değiştirmesi o kadar korkulacak bir şey değil parça lastik tırnaklı değiştireceğin parçayı delipde çıkartırsan daha rahat olur. Çıkardıktan sonra yeni aldığın parça direksiyona cuk diye oturuyor. Eli ağır bi adamın enfazla 4 dakikasını alır
Bende Bisi sorabılırmıyııımmmmm
bende astra coupe var benımde korna yerım yırtıldı servise sordum airbagle beraber deısıo dıye bısı soledıler kı masrafı baya oluo ozman banda bı cagre varmı mehmet usta ?
çok paraymış ya bu kadar para verip deiştirmem sanırım.genede saol mehmet usta daha ucuz bi yolu olsa daha güsel olurCorsa B için gerekli araştırmayı yaptım ve o lastikler için komple AirBag kapağının değişmesi gerektiğini söylediler..Kapağın orjinali 150 ytl yan sanayisi 80 ytl civarında..
Simdiden Tesekkur Ederım İlginden Dolayı...Pazartesi soralım edelim bi çare düşünelim..