1 Eyl 2008 #11 M Mahir Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Ara 2007 Mesajlar 172 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et tebrikler
2 Eyl 2008 #12 toprakozz Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Kas 2007 Mesajlar 787 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 43 Siteyi ziyaret et tek kelime SÜPERRRRRRRRRR
2 Eyl 2008 #13 M marikan Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 7 Kas 2006 Mesajlar 6,075 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 37 Siteyi ziyaret et hocam sana bi de bundan lazım...
2 Eyl 2008 #14 MaX Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Kas 2006 Mesajlar 706 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Eline sağlık 1. sınıf iş çıkartmışsın. Birde yol bilgisayarını da beyaz renge çevirirsen çok şık olacak.
Eline sağlık 1. sınıf iş çıkartmışsın. Birde yol bilgisayarını da beyaz renge çevirirsen çok şık olacak.
2 Eyl 2008 Konuyu Başlatan #15 İ İLHAN Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Ocak 2007 Mesajlar 422 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et marikan' Alıntı: hocam sana bi de bundan lazım... Genişletmek için tıkla ... evet ama beyaz a beyaz olmaz diye düşünüyorum resimdekini takarsam aydınlatmayı farklı renkde yapmam gerekebilir. yanlışmı düşünüyorum ama denemek lazım nereden bulabilirim bu beyaz kadranı. ist. aksarayda bunu basıp cizen yer varmış bilen varmı ?
marikan' Alıntı: hocam sana bi de bundan lazım... Genişletmek için tıkla ... evet ama beyaz a beyaz olmaz diye düşünüyorum resimdekini takarsam aydınlatmayı farklı renkde yapmam gerekebilir. yanlışmı düşünüyorum ama denemek lazım nereden bulabilirim bu beyaz kadranı. ist. aksarayda bunu basıp cizen yer varmış bilen varmı ?
2 Eyl 2008 #16 M marikan Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 7 Kas 2006 Mesajlar 6,075 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 37 Siteyi ziyaret et İLHAN' Alıntı: evet ama beyaz a beyaz olmaz diye düşünüyorum resimdekini takarsam aydınlatmayı farklı renkde yapmam gerekebilir. yanlışmı düşünüyorum ama denemek lazım nereden bulabilirim bu beyaz kadranı. ist. aksarayda bunu basıp cizen yer varmış bilen varmı ? Genişletmek için tıkla ... beyaz kadrana mavi-kırmızı kombinasyonu yakışır... beyaz yakışmaz. , ebay'da satılmakta bildiğim kadarı ile..
İLHAN' Alıntı: evet ama beyaz a beyaz olmaz diye düşünüyorum resimdekini takarsam aydınlatmayı farklı renkde yapmam gerekebilir. yanlışmı düşünüyorum ama denemek lazım nereden bulabilirim bu beyaz kadranı. ist. aksarayda bunu basıp cizen yer varmış bilen varmı ? Genişletmek için tıkla ... beyaz kadrana mavi-kırmızı kombinasyonu yakışır... beyaz yakışmaz. , ebay'da satılmakta bildiğim kadarı ile..
2 Eyl 2008 #17 rcengiz Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Ocak 2008 Mesajlar 887 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et ellerine sağlık valla süper bi olay yaratmışsın cok hosuma gitti komple tamamladıktan sonra arabanın içini cok merak ediyorum
ellerine sağlık valla süper bi olay yaratmışsın cok hosuma gitti komple tamamladıktan sonra arabanın içini cok merak ediyorum
3 Eyl 2008 #18 mavilerinsesi Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Ocak 2008 Mesajlar 530 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et süper zeka ... yakışıyor kardeşim eline... ellerine sağlık emek büyük
5 Eyl 2008 #19 MOKIA Başkan Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Ağu 2006 Mesajlar 3,820 Tepkime puanı 15 Puanları 38 www.iststatus.com Bende nette gezerken bunları buldum mavi led sparişi verdim bakalım. parçaları parayla satyolar.
5 Eyl 2008 Konuyu Başlatan #20 İ İLHAN Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Ocak 2007 Mesajlar 422 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et parcaları hazır takılacak şekildemi satıyorlar yoksa sadece ledlerimi LED in tanesini 20 kuruşa alıyorum .
parcaları hazır takılacak şekildemi satıyorlar yoksa sadece ledlerimi LED in tanesini 20 kuruşa alıyorum .