direksiyon kutusu acıl yardım

ya duyduguma gorede servısler garantıden degıstırmemek ıcın ellerınden gelenı yapıyorlarmıs dogrumu

yok öle bişe garantiden değiştim ben 3 kere gerekirse bağır çağır değişmek zorundalar

benım araba gecenlerde servıse goturdum arka tamponda boya attı orjınal boyası bıde gıttım boyatmaya arabamın 30000 bakımını yaptırmadıgım ıcın arabayı garantı dısı bırakacaklarını soyledıler bende ortalıgı karıstırdım tabı ama ısım wardı uzerınde duramadım arabamın yetkılı servıste yapmadım bakımını ama bana gore bu garantı olayı mekanık ve boya olarak 2 ye ayrılması gerekır ford ta oyle mesela sızın bılgılerınız nedır bu konuda ne yapmam gerekıyor

Benim garanti biteli 6 ay olmasına rağmen kutuyu değiştirdiler hem ses hemde boşluk vardı tek kurusta vermedim..

valla ben tamir ettirdim ama biraz dreksiyon serleşti ses %70 gitti memnunmusun deseniz degilim çünkü kontrol bozuklugu yapıyor bi makas yapmaya kalksan münübüsler gibi yayılıyo bilginiz olsun

parayı bulunca sıfır alıcam

Arkadaşlar selam,
2003 Corsa'ya marşpiyer istiyorum tavsiyeleriniz nedir? Tamponlarım boyasız yani koyu gri..

stkr34' Alıntı:
Arkadaşlar selam,
2003 Corsa'ya marşpiyer istiyorum tavsiyeleriniz nedir? Tamponlarım boyasız yani koyu gri..

konuyu yanlış yere açmışsın
corsa tunig diye bak resim ve tavsiyeler orda

benim corsamda da ses geliyor ama alıştım pekde rahatsız etmiyorrr ne yapalım kaderimizmiş

Geri