Direksiyon SERTLEŞMESİ astra!

kryserman

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
selamlar arkadaşlar huzursuz eden bi sorunum ortaya çıktı 3 hfta falan oldu .Direksiyon da sertleşmeler oluyo bazı durumlarda 2 elimle çeviriyorum ve moralimi çok bozuyo

arabanın yagı vb işlermlerine baktırdım bi sorun çıkmadı
siz ne diyosunuz bu konuda neden olabilir ? acaba
yanlız Arabanın lastikleri eskimiş durumda bu bir etken olabilirmi
herkese teşekkür ederim şimdiden ;)

önçelikle aracının şarzını ölçtür.14.0 veya 13.9 civarı olması lazım.direksiyonun elektirikle çalışıyor senin eğer şarzında yada şarz dinomosunda bi sorun varsa direksiyonun sertleşir.eğer şarzı normalse direksiyon yağına baktır bakılmadıysa.motorun arakasında şarzdinomosunun orda.eğer oda tamamsa geriye direksiyon pompası kalıyo.

çok teşekkür ederim hocam sagolasın ;) hemen not alıyorum sırayla baktırcam hepsine ;)

rica ederim.ama sorunun neyse arıza düzeldiğinde tekrar yazarsan buraya herkez bilgilenmiş olur.ben biliyorum ama bilmeyen çok arkadaş var.enbüyük sorunumuz bu şu anda:rock

tabiki en kısa sürede
sertleşmenin sebelerini ve nasıl çözülmesi gerektigini yazıcam eywalalh ;)

eger ilk çalıştırmada sert olup sonra yumuşuyorsa şarzla ilgilidir çünkü aynı sorun bende vardı yolda kalıp şarj dinoması diodları ile akü degişince her şey normale döndü.akünüzü ölçtürmenizde fayda var.saygılar

bendede aynı sorun vardı yeni akü sorunu çözdü

evet arkadaslar problem aküden kaynaklı çıktı ayrıca lastiklerin fazla yıpranmış ve eskimiş olmasıda etkide bulunan diger bir etmen çıktı
şimdi mutluyum :) tek parmak :):alkis:

önçelikle aracının şarzını ölçtür.14.0 veya 13.9 civarı olması lazım.direksiyonun elektirikle çalışıyor senin eğer şarzında yada şarz dinomosunda bi sorun varsa direksiyonun sertleşir.eğer şarzı normalse direksiyon yağına baktır bakılmadıysa.motorun arakasında şarzdinomosunun orda.eğer oda tamamsa geriye direksiyon pompası kalıyo.
işte bu servis diye buna derim süper cevaplar tebrikler ; istanbuldamı servisiniz ?

hocanın teşhisi doğrudur bendede aynı sorun vardı

Geri