Direksiyon SERTLEŞMESİ astra!

Bende de bu sorun bazen oluyor bazen olmuyor anlamıyorum. Arabayı park ediyorum yumuşacık.
' saat sonra aynı yerden çıkarken sert.
Ve ya tam tersi..
Yardımcı olursanız sevinirim.

bende sertleşme var anlayamadılar en son direksiyon pompası dediler araç daha 27 000 de nasıl olur merak ettim ne yapacağım benim çözeceğim birşey varmı ya çok moralim bozuk

bende sertleşme var anlayamadılar en son direksiyon pompası dediler araç daha 27 000 de nasıl olur merak ettim ne yapacağım benim çözeceğim birşey varmı ya çok moralim bozuk

nasıl bi sertleşme?? ara sıra mı oluyor yoksa hep sert mi? hep sert ise lastiklerin havasını bi kontro ettir,amortisör takozlarına baktır, hidroliğe bi baktır bence??

hep sert lastiklerde sıkıntı yok hidroliğe baktırdım hidrolikte de sıkıntı yok amortisör takozlarını anlamadım o nedir ne olduğunuda bulamadım anlamayan bir ustaya götürdüm direksiyon pompası dedi çıktı işin içinden ama pek güvenmedim 27000 de arabada direksiyon pompasımı gider bilmiyorum akü demiş bazı arkadaşlar onada baktım 12.2 v gösteriyor kapandığı zamanda 10.5 falan gösteriyor

bugün başıma geldi ilk defa. araca bindim çalıştırdım direksiyonu çeviremedim sertlikten. stop edip bi daha çalıştırdım düzeldi. yarın baktıracam.

Geri