Ustalar acil yardima ihtiyacim var. arabam vectra b 2002 mod. oto parktan cikarken manevra yaptigim sirada sola tam cevirmek istedim takildi sonra saga cevirip tekrar sol yaptim yine takildi ve ben biraz asilinca direksiyonun hemen altindaki boyun kismindan tak diye ses geldi sonra sorunsuz seyir ettim tekrar park etmek icin manevra hamleleri yaptigimda yine sola ceviriken takildi ve yuklenince yine tak diye ses yapti tolarkende yine tak tak ses yapti hemen servise goturdum direksiyonun arkasindaki siyah kapaklari actilar airbag bilmemnesi varmis ona baktilar sonra onlar cevirdi bir iki defa onlardada ses yapti sonra kesildi bisey yok dediler tekraralarsa bakariz dediler gonderdiler aksam eve geldim durum normal sabah yola ciktim yine saga sola donuslerde yani direksiyonu tam cevirmem gereken durumlarda tak tak diye ses yapti servisi aradim gel bir bakalim felan dediler ama belli ne oldugunu bilmiyorlar orasini burasini sokup deneme yanilma yoluyla cozmeye calisacaklar giren bana girecek onlarda ogrenmis olacaklar. direksyon kutusundan degil diyorlar cunku ses cok yakindan hemen simidin altindan geliyor airbag zimbirtisi yapsa kablolari koparirmis oda lambanin yanmasini sebepmis ama airbag lambasi yanmiyor
birinci sorum neden yapar?
ikincisi ise direksyonu kitleme gibi bir durum olurmu? servis ses gelen yerde direksyonu kilitleyecek birsey yok diyor ama guvenemiyorum allah muhafaza biyere teper beni
simdiden tesekkurler
birinci sorum neden yapar?
ikincisi ise direksyonu kitleme gibi bir durum olurmu? servis ses gelen yerde direksyonu kilitleyecek birsey yok diyor ama guvenemiyorum allah muhafaza biyere teper beni
simdiden tesekkurler