direksiyon tam çevirince lastikten gelen ses

miracali_42

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
1996 2,0 gls vectra aracımın direksiyonunu tam sol yapıp yürüdüğüm zaman arabanın sağ lastğin ordan küt küt ses geliyor ve aractan ses gelirken hafif sallanıyor sonra 1-2 km gidiyorum duruyorum yine aracı tam sol yapıyorum yürüyorum bu ses kayboluyor acaba bu ses nerden geiyor rot başları rot kolları amasör üst takozları z rotlar yeni değişeli 8 ay oldu bu ses yeni geliyor

dış akis kafasından gelıyor

BEnim de aynı sorun oluyodu vect 05 ve kasıslere yavas girsende sağ taraftan sürtme sesi gelio usta kullandı aracı ve alt tablo fişeği diye bi parcanın değişmesi gerekiyo dedi
nekadar doğru bilmiyorum artık

son 1 haftadır aynı sorun bende de var özellikle dikkat ediyorum sadece sola dönerken yapıyo henüz kimseye göstermedim inş büyük bi sorun değildir

kardeş sogukların etkisi olabilirmi bilmiyorum

ustam dış aks kafasına ne olurda böyle oluyor,soguktan mı
tamiri varmı

rot kolları değiştirmişsiniz, belki, rot başlarını ters takmış olabilirler. yakın zamanda ben de rot kollarını değiştirdim ve ancak akşam tesadüfen tam sol yapınca bir sürtünme sesi geldi ve böylece mesele anlaşıldı. sizinki de böyle basit bir şeydir inş.

hojda rot kollarımı ters yoksa rot başlarımı

rot kolları değiştirmişsiniz, belki, rot başlarını ters takmış olabilirler. yakın zamanda ben de rot kollarını değiştirdim ve ancak akşam tesadüfen tam sol yapınca bir sürtünme sesi geldi ve böylece mesele anlaşıldı. sizinki de böyle basit bir şeydir inş.

rot başında ters düz olayı var mı tesadüftür ki bende rot mili ve z rotları değiştim ondan sonra tamsolda bu sesi duyuyorum soğuklara veriyordum.

arkadaşlar bugun sanayiye gittim sol aks başı sekmanından yerinden çıkmış usta çekiçle çaktıdüzeldi,yerinden çıktığı için şanzıman yağı da eksilmiş tamamladı ,yağı koyunca vites değiştirp gaza basınca viiijjjj diye ses geliyordu bu ses kayboldu,arkadaşlar usta bulmak zor ben acemi ruhlu bi usta buldum aracımda sorun kalmadı işçilik 8tl yağ+7 tl =15 tl

Geri