Merhaba arkadaşlar soruna çözüm bulabildiniz mi zorlama sonucu benimde o parça kırıldı ???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı dert bendede var bulamadım o şekilde sertleştirdik kullanıyoruz biri komple direksiyonu satmaya çalıştıMerhaba arkadaşlar soruna çözüm bulabildiniz mi zorlama sonucu benimde o parça kırıldı ???
Aynı dert bendede var bulamadım o şekilde sertleştirdik kullanıyoruz biri komple direksiyonu satmaya çalıştı
Sanayide kestamid ile ugrasan disli yapan yere kirilan parcayi goturun bana bu parcadan yapabilirmisiniz deyin adamlar imal ederler
SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostum asagiya indirdigimiz kolun diger ucundaki vidayi ben cok sikmadim cok fazla yûk bindirmemek icin suan rahat bir sekilde inip kalkiyor. Dikkatli kullanmazsam benim yaptigimda kirilacaktir. Bundan sonra zaten bir ayarda birakip daha da oynanam.Ben yaptımda kırıldı üstad parçalandı
Insallah kırılmaz üstadDostum asagiya indirdigimiz kolun diger ucundaki vidayi ben cok sikmadim cok fazla yûk bindirmemek icin suan rahat bir sekilde inip kalkiyor. Dikkatli kullanmazsam benim yaptigimda kirilacaktir. Bundan sonra zaten bir ayarda birakip daha da oynanam.