Disk ve balata için Ferodo mu TRW mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Magnesia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hi-q hiç kullanmadım. İlk defa sizden duyuyorum şuan. Ancak kendi araştırmalarıma göre Ferodo ve TRW markaları daha çok kullanılmış. Bende bu iki markadan birini seçeceğim.

Ben arka disk ve balatayı takım olarak TRW aldım yaklaşık 2bin km oldu tık yok gayet iyiler. Ancak abim önlere swapp marka disk takmış ne olduğunu bilmiyorum duymadım etmedim. Ciyak ciyak bağırıyor diskler yamulmuş şimdi tekrar disk balata değiştiricem maalesef. Yine TRW takım düşünüyorum.

İlk başta araştırmalarıma göre bende TRW düşünüyordum. Ancak Ferodo övenlerde çok oldu. İkisi arasında kararsız kaldım bende. Disk ve balata aynı anda değişim olacak.

size alın kullanın demiyorum. ben olsam TRW alırdım. :D

Sanırım yeni üretim Opel araçların üzerinde TRW ile beraber geliyor. Yeni kasa Corsa ve Mokka'lar da gördüm.

Astra j aracım 4 yılı ve 70.000 km doldurmak üzere. Fabrikasyon balataları metal sesi vermeye başladı. Disk torna olacak. Balata konusunda ise trw ve ferodo arasında kaldım. Hangisini alayım. Orjinal gm 4500 tl gibi absürt bir fiyatta. Trw ile ferodo birbirine yakın.

Ben Astra h aracıma Delphi disk fredo balata aldım ses vs yapmadı performans da güzel

• Beğen
Tepkiler: Ersin_35
Bugün tamircim hella pagid balata önerdi. Çalıştığı parçacı da varmış. Nasıl bir balata bu. Alman üretimi çok kaliteli dedi. Önler için set 1500 tl imiş

1.4 T Astra sedan aracıma 300 mm çaplı 1.6 T ön fren Diski ve Kaliperleri taktım. Balataları en ucuz Yerli üretim 499 Liraya Eurorepar marka, Diskleri 2.150 Liraya Mokka x modeline ait 105 bijon aralığına sahip 300 mm Başbuğ BSG aldım. 1.6 T Kaliper ve tutucular ise çıkma 3.500 Liraya geldi şimdilik memnunum.

Tüm 1.3 D, 1.4 T ve 1.6 Astra J kullanıcılarına Güçlendirilmiş Fren uygulamasını tavsiye ederim..

1.4 T Astra sedan aracıma 300 mm çaplı 1.6 T ön fren Diski ve Kaliperleri taktım. Balataları en ucuz Yerli üretim 499 Liraya Eurorepar marka, Diskleri 2.150 Liraya Mokka x modeline ait 105 bijon aralığına sahip 300 mm Başbuğ BSG aldım. 1.6 T Kaliper ve tutucular ise çıkma 3.500 Liraya geldi şimdilik memnunum.

Tüm 1.3 D, 1.4 T ve 1.6 Astra J kullanıcılarına Güçlendirilmiş Fren uygulamasını tavsiye ederim..
Fren merkezine işlem gerekmiyor dimi sonuçta kaliper ve disk büyüyor

• Beğen
Tepkiler: turbo_j
Geri