dizayn hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kobay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kobay

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
günaydın!
opel astra hb 2011 modellerinde kapı içinde su konulacak yer hiç de müsait değil,pet şişe girmiyor,
önceki opel de 2000 model de daha iyi idi ayrıca torpido gözünde iki adet bardaklık var idi bu yenisinde bir adet bardaklık var.forumda bir arkadaşın da dediği gibi uzun yolda su ve çay büyük bir ihtiyaç,ama koyacak yer olması gerek.

Aynen ne yazıkki bardaklık yeri mevcut değil bizde kendimiz yaratıyoruz..:)

sadece bardaklık falan diil telefonu falan ufak eşyaları bile koymaya kesinlikle hiç yer yok kolçak ne alırsa içine koyuyorum

kapı ıcındekı gozun en genız yerıne su sısesı cok rahat sıgıyor yaa :)
uzun yolda ne bulursam yere atıyorum ben.nasılsa yol bıtınce genıs caplı bır temızlık yapıyorum.su kola cıkolata kapı eskıden kul vs vs :)

astra g lerde sağ tarafta far döğmelerinin altındaki gözdekine benzer bişi olsaydı iyi olurdu.

ben o isi cözmüstüm 15.20 liraya kalorifer izgaralarinin oraya cok iyi oturuyor hic bir sorunda yasamadim öylece satmistim avatar fotosunda görünüyor dikkat edin alirken altta dayamasi olmasi lazim destek icin yoksa izgaralar kirilir ben burda (VIYANA) da bahausdan almistim sanirim türkiyede de var
41T7V-ahOZL._SS500_.jpg

Son düzenleme:
copcu 06

GÜNAYDIN!
COPCU 06 nın dediği ürün güzel olabilir ama sürüş esnasında alırken-koyarken titreme oldumu su,vb. dökülür,bu nedenle en altta biyerlere koymak gerek.

Geri