Ynt: Dizel 3.5 cm Yay
benim aracım 1.6 benzinli ve şu an üzerinde 3,5 fk yay ve 18 jant var kayseri yollarında her hangi bir sorun yaşamıyorum konfordanda fazla bir ödün vermemiş durumda araç ayrıca görünüş olarakta çok şey katıyor araca ama senin araç dizel durum nasıl olur bilemiyorum fakat yay markası olarak ucuz diye FK dan korkma gönül raharlığla alabilirsin,,,
Erman Gungor link' Alıntı:Aralarında en uygunu FK zaten ben tek korkum arabayı cok assa ındırırmı.yaylardan yaylara farkedıor kımısı az ındırıyor kımısı cok ındırıyor anlamadım gıttı.Kasıslerden duz gecebılıyormusun yok tam yanmı gecıyorsun 3.5 FK ıle ? Taktırırım olmadı soktururum yapcak bısey yokEn kotu 130 TL cope gıder
![]()
benim aracım 1.6 benzinli ve şu an üzerinde 3,5 fk yay ve 18 jant var kayseri yollarında her hangi bir sorun yaşamıyorum konfordanda fazla bir ödün vermemiş durumda araç ayrıca görünüş olarakta çok şey katıyor araca ama senin araç dizel durum nasıl olur bilemiyorum fakat yay markası olarak ucuz diye FK dan korkma gönül raharlığla alabilirsin,,,