Dizel araçlar için dalga kıran !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan janjan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Dizel araçlar için dalga kıran !

ze623 link' Alıntı:
opel türkiye bir ara bu dalgakıran olayını iptal etmişti,servise diretmeniz gerekiyor
hala da iptal durumda o kadar uğraşmama rağmen ben hala onay alabilmiş değilim.

Aynı sorun bendede var aracımda sadece memnun olmadıgım konu buydu sanırım bunuda cozecegım ılk ısım servıse gıtmek olacak :)

hbo33 link' Alıntı:
Aynı sorun bendede var aracımda sadece memnun olmadıgım konu buydu sanırım bunuda cozecegım ılk ısım servıse gıtmek olacak :)
onay alırsanız buraya da yazar mısınız bana ücret karşılığı dendi de  >:(

Ben de Reisoto-Ankara ile telefonda görüştüm. Telefondaki personel böyle bir şikayetin daha önce gelmediğini ve dalga kıran takılması gibi bir durumun olmadığını söyledi.

muratoz link' Alıntı:
Ben de Reisoto-Ankara ile telefonda görüştüm. Telefondaki personel böyle bir şikayetin daha önce gelmediğini ve dalga kıran takılması gibi bir durumun olmadığını söyledi.

reisotomu :) aracım opel de, onlarda; aaa biz opele bakmayız derler.. bu kadar ilgililer yani...  kahka536

kahka536 evet:) oraya götürmeyi düşünmüyorum zaten. Oradan aldığım için ilk oraya sordum :)

muratoz link' Alıntı:
zaten hiçbir servis kabul etmiyor ki şikayeti parçayı garantiden taksınlar.

bu sesten ben de muzdariptim ta ki yakıtım bitene kadar :)  opel genel merkezine mail attım 3 gün sonra döndüler...yeni astralarda dalgakıranın olmadığını,bu sesin normal olduğunu eğer çok rahatsız oluyorsam ücret karşılığı dalgakıran taktırabileceğimi söylediler...ben de ağzıma geleni söyledim cevap olarak...

bundan sonra yarım depoyu aşmayacağız demek ki...çünkü full depo oldukça rahatsız ediyor ses olarak

Geri