dizel opeller neden piyasası yok..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

selahaddin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
slm arkadaşlar.ben oto piyasasını ii takip ederim.özellikler dizel araçları.ama nedense opelin dizel modelleri neden tutulmuyor merak ettim.bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

Opel'in dizelleri neden tutulmuyormuş anlamadım? Gerek Astra'da gerekse Corsa'da bildiğim kadarıyla dizel satışları benzinliden yüksek.

slm arkadaşlar.ben oto piyasasını ii takip ederim.özellikler dizel araçları.ama nedense opelin dizel modelleri neden tutulmuyor merak ettim.bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

Bende piyası talip ediyorum, hatta bu işi profesyonel yapan birçok arkadaşım var, opelin corsa cdti ve astra cdti si en çok satan dizel araçlar arasında.
Bunu konuşmak bile saçma..Bu başlığı açmış olmakla ciddi misin sen?

Sadece Gülüyorum :) :) :)

pıyasadakı arac oranına gore bır clıo 1.5 dci satısıyla opel ctdi satısını kıyaslamak dogru olmaz o orandada az gorunecektır tutulmayan bır motor degıldır teknolojısı yenı vıtes secenegı degıskendır

belki kullananlar cok memnundur,satmak istemiyordur.o yüzden piyasada 2. el azdir..

mesela 2.el ferrari piyasasida kötü

hatta 2.el bugatti piyasasi ölü gib birsey demek olabilir

bir arabanın ikinci el piyasasının kötü olması o aracın kötü olduğu anlamına gelmez

Bence bu istatiksel bir konu, eger dizel corsa fazla satildiysa orantili olarak ikinci el piyasasida ona gore fazla olur.Ornek Fiat Puntonun satis rakamlari fazlaysa dolayisiyla ikinici elide canli olacakdir.

cdti motorlar gerek vergisi gerek performansı ve gerekse yakıt sarfiyatı yönünden gayet başarılıdır. kaldı ki 2.el piyasası da gayet hareketlidir...böyle bi kanıya nerden vardın anlayamadım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri