dizel opeller neden piyasası yok..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki sene kadar önce özel bir serviste dizel vectranın ( B 2 kasa ) motoru ile ilgilenen bir ustayla, dizel vectralar hakkında görüşmüştüm. Çok teferruatlı olduğunu, motor tamirlerinin benzinlilere göre daha karmaşık, zor ve pahalı olduğunu, tamire bir tane dizel vectra geleceğine beş tane benzinli gelmesini tercih ettiğini söyledi. Aklım fazla yatmadı ama onun yorumu böyleydi. Belki de dizeller hakkında fazla bilgi birikimi olmadığı için dizel motor tamirinde zorlanıyordu.

arkadışım 2000 model vectra dti'yi satana kadar neler çekti en sonunda 14.000 YTL'ye zorla satabildi.

pıyasadakı arac oranına gore bır clıo 1.5 dci satısıyla opel ctdi satısını kıyaslamak dogru olmaz o orandada az gorunecektır tutulmayan bır motor degıldır teknolojısı yenı vıtes secenegı degıskendır

ARKADAŞLAR BURDA TARTIŞMA ÇOK FARKLI YERLERE GİTMİŞ, KİMİ DİZEL CLİO İLE KIYASLAMIŞ, KİMİ DİZEL MOTORUN DEZAVANTAJLARINDAN BAHSETMİŞ. HALBUKİ KONUYU AÇAN ARKADAŞ OPELİN DİZEL ARAÇLARI AZ MI SATILIYOR DİYE BİR SORU SORMUŞ, OLAY BUDUR.

ETRAF DİZEL CORSA VE ASTRA KANIYOR, İDRAK MEKANİZMASI ÇALIŞMAYAN EN AZINDAN GÖRÜR ALLAHIN VERDİĞİ GÖZLE... BU KONUYU DAHA FAZLA SÜRDÜRMENİN GEREĞİ YOK. KONUYU AÇAN ARKADAŞ AKSARAYDAN OLDUĞU İÇİN PİYASAYIDA BİLMİYO OLABİLİR.

ETRAF DİZEL CORSA VE ASTRA KANIYOR, İDRAK MEKANİZMASI ÇALIŞMAYAN EN AZINDAN GÖRÜR ALLAHIN VERDİĞİ GÖZLE...

yazmayayım dedım ama zaten gorsel olarak goremedıgı ıcın yazmıstım kıyaslamayı ıllakı yapmıstır pıyasa yollarında 600000 le 40000 arasında elbettekı fark olacak ovemek yada yermek anlamında yazmadım
abartacak kadar da var denemez.....

belki kullananlar cok memnundur,satmak istemiyordur.o yüzden piyasada 2. el azdir..

mesela 2.el ferrari piyasasida kötü

hatta 2.el bugatti piyasasi ölü gib birsey demek olabilir

kesinlikle katılıyorum herkes memnun kimse satmak istemiyor:good:

arkadaş sanırım G kasa astralardan bahsetmiştir.B kasa dizel vectralarda aynı şekilde benzinliye göre pek tutulmuyor.Belkide insanlar satma konusunda sıkıntıya düşmemek için almıyor.Ancak H kasa astralar ve corsa dizeller için aynı şeyi söylemek doğru olmaz.Belkide opel de dti dizel motorlar tutulmuyor.Çünkü cdti dizeller çok satılan arabalar.

astra cdti ve corsa cdti araç satışları son yıllarda tavan yaptı.opel bir ara dizelde iyice geriye düşmüştü ama cdti la ilerledi.ama bir clio symbol dCi kadar hiçbir araba dizel araba satamaz herhalde:)ülkemiz koşulları yüzünden tabiki

vallahi doğru sağım solum önüm arkam symbol dci..:)

ARKADAŞLAR BURDA TARTIŞMA ÇOK FARKLI YERLERE GİTMİŞ, KİMİ DİZEL CLİO İLE KIYASLAMIŞ, KİMİ DİZEL MOTORUN DEZAVANTAJLARINDAN BAHSETMİŞ. HALBUKİ KONUYU AÇAN ARKADAŞ OPELİN DİZEL ARAÇLARI AZ MI SATILIYOR DİYE BİR SORU SORMUŞ, OLAY BUDUR.

ETRAF DİZEL CORSA VE ASTRA KANIYOR, İDRAK MEKANİZMASI ÇALIŞMAYAN EN AZINDAN GÖRÜR ALLAHIN VERDİĞİ GÖZLE... BU KONUYU DAHA FAZLA SÜRDÜRMENİN GEREĞİ YOK. KONUYU AÇAN ARKADAŞ AKSARAYDAN OLDUĞU İÇİN PİYASAYIDA BİLMİYO OLABİLİR.
slm arkadaşlar.ben oto piyasasını ii takip ederim.özellikler dizel araçları.ama nedense opelin dizel modelleri neden tutulmuyor merak ettim.bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

Arkadaşım yorum yapan bizlerin idrak mekanizmamızı ve gözümüzün iyi görmediğini eleştiriyorsun ama iyi okursan arkadaşın sorusu opelin dizel modelleri neden tutulmuyor şeklinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri