Dizel otomatik sedan önerileriniz

halilozers

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar dizel otomatik sedan araba bakıyorum. 2013 sıfır düşünüyorum. Önerileriniz nelerdir? Önceliğim herkesin istediği gibi az yakması, güvenlik, performans..

sedan olunca seçenek azalacak ve fiyat artacak tabi. Jetta yada passat olabilir. Bagaj çok problem değilse hacback kasada çok daha fazla seçenek var.

sen bıze bıde max butceyı solersen daha cok yardımcı olabılırız

usta hem dıyosun kı sedan hem sıfır hem 40 50 bulamazsın kı.. en guzelı astra h al bı tane 2012 model temız hb trıptonık yada 2011 2012 corsa 1.4 tam otomatık al derım sıfır sedan olmaz daha dogrusu dandık bısey olur sen bagaja bu kadar cok ne koycaksın kı bence astra hb ın bagajı buyuk hatta astra j alabırsen onun bagajı hem cıft katlı hemde dahada buyuk

caner damardan girmiş olaya bencede i30 yada dizel tam otomatik kia ceed. Ekonomi ön planda ise ve performans çok önemli değilse astra classic 3 diyorum

Sıfır düşünüyorum. i30 benim de ilgimi çekmişti. Bagajı diğerlerine göre daha mı geniş neden onu tavsiye ettin

Bir abim aldı sağolsun sürdürdü banada...yürürü çok sıkı 136 hp şanzımanı motoru hissiyatı çok çok güzel...cam tavan olayı zaten noktayı koymuş...
Parasının fazlasıyla hakkı...
Sessiz içi güzel konforu gayet iyi daylight ler felan..
Hyundai aşmış kendini..

Geri