Dizel otomatik sedan önerileriniz

Bir abim aldı sağolsun sürdürdü banada...yürürü çok sıkı 136 hp şanzımanı motoru hissiyatı çok çok güzel...cam tavan olayı zaten noktayı koymuş...
Parasının fazlasıyla hakkı...
Sessiz içi güzel konforu gayet iyi daylight ler felan..
Hyundai aşmış kendini..

Caner sana ek olarak şunu söylemek isterim... adamlar artık derme çatma şanzuman kullanmıyorlar kendi şanzumanlarını kendileri yapıyorlar ve tam otomatik....

Aynen abi ama şanzıman ın ölçüde bakımla ve kullanımla doğru orantılı....
Ben bu arada arabanın hp sini bir 10 luk fazla yazmışım :D

Şahsen uzun yıllar otomatik kullanıcısı olarak robot ize yada bilmem falan bilmem filan işi bana ters otomatik olarak ise tam otomatik olarak... biraz sarsıntı olur ama sağlamdır genelde pek yolda bırakmaz...

1.2 lt 2013 model Yeni Golf DSG kullanan var mı?

Şu anda tam otomatik bakımı 3000TL den başlar ama örnek DSG 5000-7000 daha da fazlası desem abartır mıyım? :D

DSG lerin kronik sorunu hidrolik beyni değişimini 3.000 e yapıyorlar, rakamda nereye gitsen aynı, şanzumanın içine girildiğindeki masrafını merak ediyorum doğrusu. :D

s60 1.6 drive powershift :)

KARDEŞ BENCE SEN BİR 1.2 TSI Golf al. baksana forumlarda 1.2 motor , Jettayı bile götürüyorken Golfü hayli hayli götürür diyorlar. ama hem dizel hem otomatik düşününce fiyat kabarıyor tabi. 50 bin sanırım 2013 otomatik golfler.. ama yine de kullananlara sormak lazım.. en sağlıklı bilgiyi onlardan alabilirsin ancak

Geri