Ynt: Dizel Partikül Filtresi Temizliğini Boştayken Yapsak?
sadece bende olmadığını bilmek bile rahatlattı...uğraşmaya devam edicez anlaşılan...
sadece bende olmadığını bilmek bile rahatlattı...uğraşmaya devam edicez anlaşılan...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adlığınız benzinden, kullandığınız mesafeye kadar etkiliyor pdf uyarısınıcampari39 link' Alıntı:sadece bende olmadığını bilmek bile rahatlattı...uğraşmaya devam edicez anlaşılan...
abi aracım 6000 km de ama daha hiç temizleme yapmadı. 2 haftadır yakıt tüketimim göstergede 7.2 olarak gözüküyor. Gösterge mi bozuk yoksa partikül filtresinden dolayı yakıt tüketimim mi arttı anlamadımHaKaN link' Alıntı:şu an aracım 5300 km de ben de dpf hiç temizleme yapmadı, neden acaba ?
ya da gizli olarak yaptı da ben mi dikkat etmedim, benim gibi dpf temizleme yapmayan var mı
benimde 6000 oldu ama daha hiç uyarı almadım bir kere gizli temizleme yaptı,başka da yakalayamadım yaptı ise neden bizde 6000 falan yazı yok bazılarında ise her depoda uyarı alan var sebep nedirnoproblem91 link' Alıntı:abi aracım 6000 km de ama daha hiç temizleme yapmadı. 2 haftadır yakıt tüketimim göstergede 7.2 olarak gözüküyor. Gösterge mi bozuk yoksa partikül filtresinden dolayı yakıt tüketimim mi arttı anlamadım
vigilante8 link' Alıntı:Benim araç düzenli olarak 6 Binde 8 Binde 10 Binde temizlik yaptı 005hihih ortalama 2 bin km de bir yapıyor