Ynt: Dizelciler kusuruma bakmasın artık 4.4lt/100km (drwaverunner)
Aklı olan herkes özeleştiri sayesinde kendini geliştirebilir, doğruyu bulabilir, siz bunu yapabiliyorsanız ne mutlu.
Ama bunu herkesten bekleyemeyiz, acil olarak yapılması gereken ilk iş trafik polislerinin trafikte tehlike saçanlara ve kural ihlali yapanlara daha acımasız davranması, ülkemizde polisin gözü önünde kırmızda geçen bile var.
akın link' Alıntı:cahil ve görgüsüz her meslekte var trafikte... yani sadece pazarlamacı şirket aracı vs diye düşünmemek lazım...
öyle okumuşlar (!) vardır ki baba parası ile aldıkları araçları ile insanları trafikte sıkıştırıp edepsizlik yaparlar işte bu insanlar ilkokul mezunundan daha cahil daha görgüsüzdür...
trafikte temel kural efendi olmaktır mümkün mertebe kimseye bulaşmamak gerekir ben 3o yaşındayım uzun yıllardır araç kullanıyorum, pek çok akılsız ve görgüsüze denk geldim ama efendiliği elden bırakmadım hamd olsun.
gereken yerde de gereken şey yapılmıştır her zaman.
Aklı olan herkes özeleştiri sayesinde kendini geliştirebilir, doğruyu bulabilir, siz bunu yapabiliyorsanız ne mutlu.
Ama bunu herkesten bekleyemeyiz, acil olarak yapılması gereken ilk iş trafik polislerinin trafikte tehlike saçanlara ve kural ihlali yapanlara daha acımasız davranması, ülkemizde polisin gözü önünde kırmızda geçen bile var.