150 lira vectra pompası ojinal bosch ben bi arkadaş için sormuştum..yan sanayi 80 lira bu pompa hergun bozulan birşey değil bir kere verirsin başın ağrımaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
150 tl olsa kıyarız paraya nede olsa orjinal deriz takarız. Orjinal Bosh marka pompaya 250-270 tl diyorlar.150 lira vectra pompası ojinal bosch ben bi arkadaş için sormuştum..yan sanayi 80 lira bu pompa hergun bozulan birşey değil bir kere verirsin başın ağrımaz
Sizden mal alınmaz kardeşim .Pompayı çıkararak parçacıları dolaşabilirsin.. Sonuçta çoğu firma bazı parçaLarı ortak kullanıyorlar sadece üzerindeki etiketleri değişik.. Çalıştığım firmadan biliyorum aynı malzemenin sayısı dolunca öteki tipte marka yapıştırarak devam ediyoruz aynı mal birisi 1000TL öteki 600Tl..
arkadaşlar yapmayın bence başka parça olsa tamam diyecem ama benzin pompasından bahsediyorsunuz,yani sen ucuz olsun diye benzin dolu birtankın içine doğan,şahinin benzin pompasınını koyup rahatça dolaşacaksın,benzin pompası ucuz olabilir ama hayatınız bu kadar ucuz değil!bunların tamiri bile yapılmıyor açık bir yeri kalır kıvılcım falan yapar diye kesinlikle yapma bence!
3 bara kadar pompayabilrse durum kötü... 2.0 vectralar 3.0 barda çalışır zaten... sizin 4-5 barlık birşey almanız lazım ki rahat olun... birde barın dışında hangi hacimde yollabildiği önemli... eğer litre/sn i az olursa motorunuzun performansı düşer... bence böle önemli parçalarda orjinal almak lazım... orjinal alın hem daha uzun süre kullanırsınız hem de arabanız performansından kaybetmez... bosch pompalara dikkat edin sahtesi de çok fazla... normal fiyatının yarı fiyatına satılan çin malı bosch pompa da piyasa çok var...Uygun basıncı yakalayan her türlü motoru kullanabilirsiniz. Problem olmaz. Ayırıca doğan slx in orjinal motoru da öle dandik bir motor değil ve 3 bara kadar da benzin pompalayabilmektedir. Tercih ve maddiyat meselesi.
3 bara kadar pompayabilrse durum kötü... 2.0 vectralar 3.0 barda çalışır zaten... sizin 4-5 barlık birşey almanız lazım ki rahat olun... birde barın dışında hangi hacimde yollabildiği önemli... eğer litre/sn i az olursa motorunuzun performansı düşer... bence böle önemli parçalarda orjinal almak lazım... orjinal alın hem daha uzun süre kullanırsınız hem de arabanız performansından kaybetmez... bosch pompalara dikkat edin sahtesi de çok fazla... normal fiyatının yarı fiyatına satılan çin malı bosch pompa da piyasa çok var...