T
tolgahan06
Bilgi Girilmemiş
Ynt: Doğu Anadolu Bölgesi'nde buluşma...
tarih 18 ARALIK pazar uygun mu
tarih 18 ARALIK pazar uygun mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben ayarlarım abi sen kafanı yorma yaw bu kadar ince düşünmeye gerek yok yeterki birlik olsunby-Abdullah link' Alıntı:yaa ıyı dıyorsunda metin gardaşa da yük oluruz okadar aile..belli bi yer ayarlamak lazım orda..
dinojasie link' Alıntı:sn janjan vardı malatyadan. gerci aracını çizmişlerdi ona da bir moral olur belki buluşma. hocam başımla beraber. buyrun gelin. İsterseniz ögretmenevi var burada. görüşebilirim isterseniz.
dinojasie link' Alıntı:sn janjan vardı malatyadan. gerci aracını çizmişlerdi ona da bir moral olur belki buluşma. hocam başımla beraber. buyrun gelin. İsterseniz ögretmenevi var burada. görüşebilirim isterseniz.
tamamdır abi o zaman tarihte sıkıntımız yok ender abiylede siz görüşürsünüz burdanda yazışırız yine.bu arada bende bu hafta pazartesi 28 yaşına basıyorum bende bekarım abi ne olcak bizlerin bu hali 005hihihdinojasie link' Alıntı:bekar 3 arkadaşı misafir edecek evim de var.( yanlış anlaşılmasın bekar oldugum için) 005hihih 011zaa
18 aralık benim için uygun
abicim muş dedin uzak dedin elazığ yaptık bak bizde 265 km gelcez senin gibi e gelmezsen ayıp edersin artıkby-Abdullah link' Alıntı:acizane fikrim..haa bırde sayıyı cogaltalım yaa en az yıne 10 olsunda hoş bir buluşma olur..