dolandırıldım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hazanh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi gönderdim. avukata ver bekle. bir irtibat numarası varsa sen bende araba var beni daha önce aramıştın arabayı acil satmam lazım diye ararsın abi uzun bir süre geçtikten sonra zaten alayı atlıyor. biz öyle çöktük adamların izini böyle bulduk. o galeriyide boşlamayın ucuza araba alıyorlar bu adamlardan ekmek kapıları...

Geçmiş olsun.

abi gönderdim. avukata ver bekle. bir irtibat numarası varsa sen bende araba var beni daha önce aramıştın arabayı acil satmam lazım diye ararsın abi uzun bir süre geçtikten sonra zaten alayı atlıyor. biz öyle çöktük adamların izini böyle bulduk. o galeriyide boşlamayın ucuza araba alıyorlar bu adamlardan ekmek kapıları...

teşekkürler Fatihcim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Çok geçmiş olsun.

[MENTION=18022]Fætih[/MENTION] hocam, o arabada kim bilir kimden çarptıkları araba olacak :(

Çok geçmiş olsun.

[MENTION=18022]Fætih[/MENTION] hocam, o arabada kim bilir kimden çarptıkları araba olacak :(

öyle olacak büyük ihtimalle. amcam ticarretten pek anlamaz onuda kafalamışlardı. adamlar emniyet müdür yardımcısının oğlunu tokatlamışlar işin kötüsü poliste peşlerinde yakalarlarsa içerideler. herkes parasının derdinde malesef.

Çok geçmiş olsun, gerçekten çok üzüldüm. Umarım en kısa zamanda yakalar ve üstlerine çökersiniz.

Çok geçmiş olsun, gerçekten çok üzüldüm. Umarım en kısa zamanda yakalar ve üstlerine çökersiniz.

çok teşekkürler fatih kardeşim çok yardımcı oldu sağolsun inşallah yakın zamanda yakalarız

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geri