Dönüş sinyalı açık uyarısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aeozbay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Dönüş sinyalı açık uyarısı

ray55 link' Alıntı:
thnxx
eğer sinyalinizi sağ yandığı halde siz sola dönerseniz yanlış yön olduğunuda belirtiyor..
Bu bana hiç denk gelmedi, böyle bir uyarının muhatabı olmadım, sinyal açık uyarısı aldım da.

harunhoca link' Alıntı:
Bu bana hiç denk gelmedi, böyle bir uyarının muhatabı olmadım, sinyal açık uyarısı aldım da.

bende uyarı verdi..hatırladığım kadarıyla.
tekrar deneyecepğim bakalım nasil bir uyarı verecek...
yakalayabilrsen foto cekecem yada hayal görmüşümdür:)))

kedidir o kedi :)

Edition dada mevcut açık bıraktınız uyarısı, ancak yanlış yöne döndünüz uyarısı almadım hiç.

evet sinyal yönünün aksine dönülürse ne olur? sorusuna son noktayı koyuyorum dostlar :)

bu arada videodaki şarkı özlediklerimize gelsin tam benlik de  005hihih  sesi kısmama rağmen hayli çıkmış ses :D

astra j sinyal tepkisi - oplesizasla.com

ozgun88 link' Alıntı:
evet sinyal yönünün aksine dönülürse ne olur? sorusuna son noktayı koyuyorum dostlar :)

bu arada videodaki şarkı özlediklerimize gelsin tam benlik de  005hihih  sesi kısmama rağmen hayli çıkmış ses :D

astra j sinyal tepkisi - oplesizasla.com
thnxx

Sinyalin sesini duymuyorsam, üstüne üstlük ekranda yanıp sönen ışığı farketmiyorsam ana ekranda çıksada olur çıkmasada. Bence sinyali açık unutunca bir süre sonra kendi kapatmalı ya da Unutama koltuk altında iğne dürtmeli. :D

edition paket 2014 astra da var sinyal açık uyarısını gördüm. bilinçli mi? elbette değil....

Geri