aman cengiz abi sen sakin baslama bir baslarsan yikilir ortalik
teessüf ederim Emrah'cım benim AKP lileri özellikle dünya liderimiz UZUN'u ne kadar sevdiğimi facebooktaki tüm dostlarım bilir hiç ağzımdan kötü bir söz çıktığını duydun mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aman cengiz abi sen sakin baslama bir baslarsan yikilir ortalik
kardeşim saygıdan bahsediyorsun ama konuyu acan arkadasın ne karısını ne adamlıgını bırakmıssınız bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ?Kimse AKP yandaşlarını sevmek zorunda değil ama herkesin birbirine saygı duyması gerekiyor tabi saygı kelimesinin anlamını biliyorsa.
Kardeşim ben seni uzun zamandır forumdan tanıyorum biliyorum o sebeple ilk mesajımda size yakışmıyor yaptığınız yorumlar dedim tamam bu konuyu acan sahsın profili ismi vs si fake olabilir ama yinede karsımızda bir insan var ve saygımızı bozmamamız gerekir ayrıca ben AKP lileri derken siyasileri kastetmiştim oy veren seçmenleri değil oy verenler de nihayetinde halkımız elbet onlarında bir bildiği vardır umarım bu yanlışlarından tez zamanda dönerler Rabbimden tek dileğim budur, zira memleketimizin içinde bulunduğu hale bir göz gezdirirsek lanet olası PKK kurulduğu tarihten bu yana böylesine cüretkar böylesine pervasız olamamaıstır bu cesareti bu şerefsizleri haburda davul zurnalarla karşılayanlara,alel acele cadır mahkeme kurup onları serbest bırakanlara,onlarla müzakereler yapanlara,imralıdaki köpekle masaya oturanlara,açılım,çözüm süreci denen saçmalığı öne sürenlere vs.vs yapanlara kısaca TAYYİP'e borçlular işte bu yüzden de bizim gibiler bu uzunu sevmiyoruz bu siyaset değil aslında vatanımızı milletimizi düşürdükleri durum ortada bak hergün onlarca genç çocugumuzu öldürüyorlar çok yazık...Bunun tartışması çok yapıldı Cengiz Abi. Saygı duymayana saygı göstermem. Şahıs her türlü hakareti edecek en basitinden AKP'ye oy veren şerefsizdir diye söylemde bulunacak hayal dünyasında yaşadıklarını burada gerçekmiş gibi anlatacak vatana ihanet söylemlerinde bulunacak ben saygı göstereceğim öyle mi?
Cengiz abi belki sen görmedin ama konuyu açan kişinin geçmiş konularına ve mesajlarına bilenler mevcut.
teessüf ederim Emrah'cım benim AKP lileri özellikle dünya liderimiz UZUN'u ne kadar sevdiğimi facebooktaki tüm dostlarım bilir hiç ağzımdan kötü bir söz çıktığını duydun mu