Döşeme değişimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HSG

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar temiz bi araç buldum sonunda ama tek sorun döşemelerin ortasının (cosmo modelde) sarı olması. buna nası bi çözüm önerirsiniz? resimleri ekliyorum;

Ekli dosyalar

• astrakoltuk1.webp
    astrakoltuk1.webp
    23.5 KB · Görüntüleme: 158
  • astrakoltuk2.webp
    astrakoltuk2.webp
    24.6 KB · Görüntüleme: 128
bence açık renk daha iyi, yanlarını da sarı yaptırın komple..

bence hiç dokunma.git sonaxa detaylı iç temizlik yaptır on numara olur.bende sırf bu koltuklar için cosma alıcaktım ama aradaki fiyat farkı cok gelince enjoy aldım malesef :)

alcantra ile drop tabir edilen uygulama hoş olur. yani şuanda sarı renk olan bölgelere alcantra geçecekler. kumaş ve uygulaması için www.artcar.com.tr ye bir bak istersen.

alcantra ile drop tabir edilen uygulama hoş olur. yani şuanda sarı renk olan bölgelere alcantra geçecekler. kumaş ve uygulaması için www.artcar.com.tr ye bir bak istersen.

evet o firmadaki beyle görüştüm güzel fikirler verdi gidip görüşmekte fayda var.

bence ic doseme gayet guzel hic dokunma bence

ben bu sarı döşemeleri pek beğenmiyorum açık söyliyim..

kafamda koyu bordo deri döşeme var benim uzun vadede :) siyah bordo gri (konsol gri benim) cok sıkı olucagını tahmin ediyorum

ben bu sarı döşemeleri pek beğenmiyorum açık söyliyim..

kafamda koyu bordo deri döşeme var benim uzun vadede :) siyah bordo gri (konsol gri benim) cok sıkı olucagını tahmin ediyorum

benimde aslında kafamdaki o sarı yerlere alacarte dedikleri döşemeden kullandırtmak.

alcantra harika birşey. süet görünümlü ama daha yumuşak ve temizlemesi çok kolay. ya bu yaz sonu, yada önümüzdeki yaz başında istanbula gidip alcantra-deri karışık yaptıracam, tavanıda komple siyah yada füme alcantra düşünüyorum. yaklaşık 1500liraya patlayacak ama aracı çok değiştiriyor; hele araca tampon-jant-hoparlör-egzost falan alıp, arabayı bağırtmak yerine, benim gibi konfora dönük harcama yapmayı sevenler için süper birşey.

benimde en sevdigim döseme rengidir bencede hic elleme eger leke varsa güzel bir temizlet güle güle kullan..

Geri