döşeme-koltuk temizliği.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xmyy_24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xmyy_24

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar bugün aracımın koltuklarını ve döşemelerini temizlemeyi düşünüyorum. merak ettiğim konu koltukları sildikten sonra koku veya nem yaparmı. birde koltuklar nasıl sökülüyor yardımcı olursanız sevinirim (aracım vecta b)

Geçenlerde kosla halı şampuanı aldım elde olanlar için aynı prosedürdeki gibi döşemelere uyguladım vede koltuk yüzeyine daha sonra elektrik süpürgesi ile çektirdim gayet güzel oldu vede parladı :)

Kosla Oxi action İle Temızleyıp Ustunden Elektrık Supurgesı Ile Geçtım Mıs Gıbı Oldu Kapı Açık Bıraz Beklettım Kuruması Icın Tertemız Oldu.

Geçenlerde kosla halı şampuanı aldım elde olanlar için aynı prosedürdeki gibi döşemelere uyguladım vede koltuk yüzeyine daha sonra elektrik süpürgesi ile çektirdim gayet güzel oldu vede parladı :)
dün akşam bende kosla halı yıkama şampuanıyla sildim kovadaki su simsiyah oldu:) baya bi uğraştım ama makinayla çekme fırsatım olmadı 4 camıda hafif açık bıraktım inşallah kurur koku yapmaz.

tavanıda sildim tavan kar gibi bembeyaz oldu. cosla hakikaten müthiş bi şey. :)

ben tavanı silmedim neolur neolmaz tavanın orta kısmı hafif bırakmış ama tavan temiz leke yok.

Koslayla sılın kapıları acık tutun kurusun hafıf bı koku yapar sonra gecer .

dün akşam sildiğim için kapıları açamadım sadece 4 cami hafif araladım araba şuan garajda umarım koku olmaz.

ben kirçöz ile hem tavanı hemde koltukları sildim gayet güzel oldu.su miktarını iyi ayarlarsanız kesinlikle tavanda sarkma vb.durumlar olmaz.lastik ve siyah aksamları da kolanın içerisine çok az sıvı sabun katıp sildim çok güzel oldu,tavsiye ederim.kesinlikle yapış yapış olmuyor...

Geri