döşeme-koltuk temizliği.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xmyy_24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şu kosla olayına benimde girmem lazım, döşemelerde lekeler var...

derinin güzelliği burda,leke falan tutmuyor :-) siliyorum deri sütüyle ,ilk günkü gibi oluyor.

Normal mi Halı Yıkama mı?

Elektrik süpürgesi mi kulanıyorsunuz halı yıkama makinasımı ıslak döşemeyi elektrik süpürgesiyle çekince sorun olmuyor mu?

Elektrik süpürgesi torbalı değilse sorun olmaz bende aynı şekilde temizliyorum sorun olmuyor.;);)

Kosla gerçekten güzel :good:

Kosla özellikle yağmur lekelerı olduugu zaman koltuk ve kapı dosemelerınde birebir harika cıkarıyor :)

Elektrik süpürgesi mi kulanıyorsunuz halı yıkama makinasımı ıslak döşemeyi elektrik süpürgesiyle çekince sorun olmuyor mu?

Elektrık Süpürgesiyle Önce Bir Kabasını Alıyorum. Koltukta veya Döşemedeki Tozu vs . Hafif Koslalı Bez veya Sunger Ile Dırek Temas Ettırerekten Temızlıyorum Bıraz Kapılar Acık Bekletıldıgınde Ilk Gunkı Gıbı Oluyor.

arkadaşlar 2001 astra editionlar biliyorsunuz koltuklarındaki yan destekler baya abartılı tabi oturup kalkarken devamlı sürtme oluyor ve benim koltukta artık kumaşın ince üst kısmı açılma yaptı başına gelen var mı yapıştırıcı mı kullanacağız acaba

Arkadaşlar kosla halı şampuanı falan demişsiniz bide koku demişsiniz bu ürünler normalde parfümlü değilmi ki?Nasıl koku yapıyo?

Geri